Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-03-2019 08:58   Güncelleme : 08-03-2019 08:58

Mustafa Demir; Sağlıkta kalite artacak!

​Cumhur ittifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Gazi Devlet Hastanesi personeli ile buluştu, "Sağlıkta çalışma ve hizmet kalitesinin artması için projelerimiz olacak" dedi

Mustafa Demir; Sağlıkta kalite artacak!

Samsun'da Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emine Sehmen ve hastane personeli ile bir araya geldi. Demir, "Siz sağlık çalışanlarının çalışma şartlarını çok daha iyi noktaya getirecek çalışmalara ve projelere sahibim" dedi.

Mustafa Demir, beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Betül Zer, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlçe Başkanı Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ile birlikte Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ve Kamu Hastaneleri Birliği Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Kılınç'ın da yer aldığı toplantıda Gazi Devlet Hastanesi personeli ile buluştu.

GAZİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KUTLAMA

Burada bir konuşma yapan Mustafa Demir, Gazi Devlet Hastanesi'nin Samsun'un en köklü sağlık kuruluşlarından birisi olduğunu belirterek, "Özverili çalışmalarından dolayı Gazi Devlet Hastanesi Başhekimimiz başta olmak üzere tüm personeli kutluyorum" dedi.

ÇALIŞMA ŞARTLARI VE FİZİKİ ŞARTLAR

Milletvekili yaptığı dönemlerde özellikle sağlık altyapısına yönelik önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Mustafa Demir, "En son bildiğiniz üzere Çarşamba Devlet Hastanesi'ni açtık. Gazi Devlet'te fiziki mekan anlamdaki sıkıntılarınızı, tadilat süreçlerini çok iyi biliyorum. Buna karşın fedakarca çalıştığınızı da biliyorum. Belediye başkanı seçildikten sonra sağlık kurumlarımızdaki çalışma şartları ve fizik şartların iyileştirilmesi yönünde önemli çalışmalarımız olacak. Böylece sağlık hizmetlerindeki kaliteyi de artırmış olacağız" diye konuştu.

YAPTIKÇA BİTMİYOR, ÖNÜ AÇILIYOR!

Yerel seçimlere de değinen Mustafa Demir, "Siyaseti bir kenara koyalım. 60 yaşına yaklaştım. 5 evladım 6 tane torunum var. İnanın hiçbirini göremiyorum şuanda. 95 gündür seçim kampanyasındayım. Çünkü bizim talip olduğumuz yolların çalışma şekli ve tarzı, hedefi çok net olmalı çok kararlı olmalı ve kesinlikle gelecek vizyonu taşımalı. Sorumluluk duygusuyla, tüm veri ve bilgi kaynaklarını, potansiyelleri, imkanları çok iyi değerlendirme yapısına, sistemine sahip olmalıyız ki bunları geleceğe kanalize edebilelim. O kadar şey var ki yaptıkça bitmiyor, yaptıkça önü açılıyor. Böyle bir profili, böyle bir çalışma tarzını o zaman önümüze koymak durumundayız. Bu kararlılıkla yoldayız" dedi.

adminadmin