Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-02-2019 09:01   Güncelleme : 18-02-2019 09:01

Mustafa Demir: Samsun’un kalkınmasına katkı sağlayacak her yatırımcının yanında yer alacağız!

 Mustafa Demir: Samsun’un kalkınmasına katkı sağlayacak her yatırımcının yanında yer alacağız!

Sanayi kuruluşlarını ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, ‘’Biz bu seçime büyük bir tecrübe, emek ve çabayla giriyoruz’ ’dedi.

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım İlçesinde bir dizi ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdi. Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile birlikte Ulusoy Un’u ziyaret etti. Mustafa Demir’i Ulusoy Un kurucusu ve Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy ve Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy karşıladı. Ulusoy Un çalışanları ile bir araya gelen Mustafa Demir, projelerini anlattı.

Ulusoy Un’un Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşları sıralamasında her yıl yer almasının Samsun için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Mustafa Demir, ‘’Her fırsatta dile getirdiğim gibi bu şehirde taş üstüne taş koyanın her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Samsunumuzun ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak her yatırımcının ve yatırımın yanında yer alacağız Samsun ‘un şuan ihracatı 650 milyon dolar. 15 yıl önce 36 milyon dolardı. 20 kata yakın arttı. Antep 8 milyar dolar, onun 13 kat gerisindeyiz. Önümüzdeki dönem bu açığı kapatacağız. Çok verimli ve nitelikli projelerle bunun üstesinden geleceğiz.’ ’dedi.

Emaneti ehline teslim edin diyen Ulusoy Un kurucusu ve Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy, ’’Benim için işin ehli burada, bu görevimi yaptım sizlere tanıttım değerli bakanımızı. Ben kendisine inanıyor ve desteğimi samimiyetimle ifade ediyorum. Mahalli idareler hizmet noktasıdır, siyaset noktası değildir’’ diye konuştu. Seçim çalışmaları kapsamında Özön Otomotiv sahibi Mustafa Özön’ü ziyaret eden Mustafa Demir, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için destek istedi.

adminadmin