Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-11-2018 11:01   Güncelleme : 17-11-2018 11:01

Mustafa Erhan Sarı: Atakum İçin Hayallerimiz Var

​ÖMÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Erhan Sarı, AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Mustafa Erhan Sarı: Atakum İçin Hayallerimiz Var

Samsun Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi eski başhekimi, Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Erhan Sarı, Atakum Belediyesi Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

ÖRNEK OLACAK BİR ATAKUM

İlçe binasında basına açıklamada bulunan Sarı, "

Karadeniz'in incisi Atakum'u, bu kentte yaşayan bir hemşehriniz olarak çok kısa sürede doğru projelerle ülkemizin eğitim, kültür, sanat, turizm ve sağlık kenti yapmak için çıktık. Bu kentin, mimarisi ve estetik anlayışının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla da örnek olması gerekmektedir" dedi.

GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKAN HUZURLU MEKANLAR

"Çünkü bizler biliyoruz ki, bir amacı, bir medeniyeti ve bir kültür hazinesine sahip olmayan, geçmişle bağlantısını kesmiş kentler anlamsız ve huzursuz mekanlar haline dönüşür" diyen Sarı, şunları ekledi:

ATAKUM İÇİN HAYALLERİMİZ VAR

"Eğer bir şehir yaşayanlara tüm yönleriyle bir ruh katmıyorsa ve huzur vermiyorsa o şehirde yaşayan insanlar da artık mutsuz demektir. Huzur ve ilham veren bir Atakum için yola çıktık. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda 2023 Türkiye'sinde yeni bir Atakum için bizler hayal kurduk. Biz sadece bugünün şehirlerine bugünün insanlarına ve bugünün Türkiye'sine sorumlu değiliz. Bizler bugünlerden yarına inşa etmenin, yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Bu sorumlulukların bilinci ile Atakum'u yönetmeye talip olduğumuzu sizler huzurunda beyan ediyoruz.

Ekibimiz, projelerimiz ve inancımız ile bizler bu işe hazırız. Bu kutlu davada bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımızı, dava arkadaşlarımızı ve tüm hemşehrilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

adminadmin