Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-12-2016 11:30   Güncelleme : 30-12-2016 11:30

Mustafa Eyüpoğlu BASİTAD Samsun Bölge Başkanı Oldu!

Başkanlık Sistemi Tanıtma Derneği’nin Samsun Bölge Başkanlığı’na Mustafa Eyüpoğlu getirildi.

Mustafa Eyüpoğlu BASİTAD Samsun Bölge Başkanı Oldu!

Samsun Haber - AK Parti Samsun eski Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Eyüpoğlu, Başkanlık Sistemi Tanıtma Derneği – BASİTAD Samsun Bölge Başkanı oldu.

Eyüpoğlu, başkanlık sisteminin Türkiye'ye kazandıracaklarına dikkat çekmek için çalışmalarını Karadeniz Bölgesinde yürüteceklerini belirterek, "hedefimiz başkanlık sisteminin bu ülkeye fayda sağlayacağını bildirmek ve bu sistemi benimsetmektir. Sosyoekonomik anlamda bu sistem ile Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacak ve sağlam adımlar atacaktır” diye belirtti.

KARADENİZ BÖLGE SORUMLUSU

Mustafa Eyüpoğlu, önümüzdeki günlerde BASİTAD Karadeniz Bölge Başkanlığı için yönetim kurulu üyelerini belirleyerek, başkanlık sistemini kendi sorumluluk alanlarında tanıtmak için çalışmalar yürüteceklerini sözlerine ekledi.

Eyüpoğlu, Başkanlık sisteminin tam anlamıyla bilinmesi için yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını kaydederek Nisan ayında yapılacak olan referandum oylamasında Samsun ve Karadeniz’de en yüksek ‘EVET’ oyu çıkartabilmeyi hedeflendiklerini söyledi.

Bu kapsamda, dernek olarak çok sayıda proje hazırladıklarını ifade eden Eyüpoğlu, "Başkanlığı Türkiye'ye tanıtmak, bu sistemin ülkemize kazandıracaklarına dikkat çekmek için kurulan derneğimiz, ülke genelinde birçok etkinliğe imza atacak. Hazırladığımız broşürleri, reklam filmlerini ve belgeselleri vatandaşlarımızla paylaşarak etkili bir kampanya yürütmeyi hedefliyoruz” dedi. 

adminadmin