Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-09-2017 19:38   Güncelleme : 25-09-2017 19:38

Mustafa Eyüpoğlu; Kimin Kimi Desteklediğini Göreceksiniz

Samsun AK Parti Atakum ilçe başkanlığına aday olan ve kongrede listesi kabul edilmeyen Mustafa Eyüpoğlu zehir zemberek açıklama yaptı.

Mustafa Eyüpoğlu;  Kimin Kimi Desteklediğini Göreceksiniz

Samsun’un Atakum ilçesi AK Parti ilçe teşkilatı başkanlığı seçimleri yapıldı. Kongreye tek liste olarak giren eski ilçe Başkanı Haluk Köksoy yeniden başkan seçildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından tek aday olarak çıkarılan Haluk Köksoy, 401 delegenin bulunduğu AK Parti Atakum ilçe teşkilatında, 299 delegenin katılım sağladığı kongrede, 293 delegenin oyunu alarak tekrar başkan seçildi. Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Mustafa Eyüpoğlu’nun başvurusu ise, gerekli şartları yerine getirmediği gerekçesi ile kabul edilmedi.

KENDİLERİNİ İYİ PAZARLIYORLAR

Tek liste olarak seçime gidilmesine üzülen AK Parti Atakum İlçe Başkan Adayı Mustafa Eyüpoğlu, ‘Biz Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz. Bunu dalkavukluk olsun diye söylemiyorum. Dalkavukluk en nefret ettiğim insan tipidir. İnsanlar kendilerini çok iyi pazarlıyorlar biz kendimizi pazarlayamıyoruz’ dedi.

Muhabirin seçimlere itiraz edecek misiniz sorusuna, ‘Yok niye itiraz edelim. Genel merkezin verdiği karara itiraz olur mu’ dedi.

2019 YILINDA GÖRÜŞECEĞİZ

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın, AK Parti Atakum ilçe Başkan Adayı Haluk Köksoy’u desteklediği söyleniyor. Bu konuda ne diyeceksiniz sorusuna Mustafa Eyüpoğlu, ‘2019 yılında göreceksiniz kimin kimi desteklediğini’ dedi.

Gerçek Taraf / Okan Çakır

adminadmin