Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-09-2018 11:44   Güncelleme : 19-09-2018 11:44

Mustafa Keskin: Ülkenin sorunlarını Dilde fikirde işte birlik çözer

Mustafa Keskin: Ülkenin sorunlarını Dilde fikirde işte birlik çözer

Kısa adı Kutlu Yol olan Dilde Fikirde İşte Birlik Yolu Derneği Başkanı Mustafa Keskin, ülkede yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Başkan Keskin’in yaptığı yazılı açıklama şu görüşlere yer verildi. “Son yıllarda gittikçe ağırlaşan, çok sıkıntılı ve güç bir süreç yaşayan ülkemiz, bu olumsuzlukları yenmeyi başarmalıdır.

Eğitim öğretimin etkisiz, güçsüz ve anlamsız duruma gelmesi, ülke ekonomisinin çöküşünün doğurduğu sonuçlar, adaletin yok olması, hukukun ortadan kalkması, halkın yaşadığı geçim sıkıntısı, devlet geleneğinin yıkılması, demokrasinin uygulanmasına izin verilmemesi, yandaşlık, kayırmacılık, ikilik, eleştiri ve sorgulamanın suç sayılması, korku, bağımsız basının yok olması, özellikle Suriyeli sığınmacıların sayısının çok artması, uzun süredir ülkemizde yaşayarak aşırı yüz bulmaları ve her alana hatta evlere, barklara eş olarak girmeleri ile töremizi, etnikyapımızı bozmaya başlamaları, ülkeyi yönetenlerin karada, havada, denizde saray düşkünlüğüne kadar varan sonradan görme yaşantı, tek kişi yönetiminin uygulamaları gibi sorunlar yüzündentoplum geleceğe güvenini yitirmektedir.

Bu durum geleceğimiz açısından kaygı vericidir. Birlik ve dirliğimiz bozulmaktadır.

Öncelikle bu sorunlar ortadan kaldırılmalı,ivedilikle çözüme kavuşturulmalı, ayırımcılıklara, ikiliklere son verilmelidir ki, “dilde, fikirde, işte birlik” yolu açılsın.

Ülkede birlik ve dirliğin kurulması, Türk milletinin bugünü ve geleceği için “dilde, fikirde, işte birlik” büyük önem taşımaktadır ve Türk milleti için tek kurtuluş yoludur.

Bugün geçmişte yapılan yanlışları yinelememe ve güzel yarınları kurabilme gibi çok önemli ve büyük bir derdimiz, görevimiz var.

Bu millet, bu devlet, bu yurt için gündüz oturmadan, gece uyumadan, ölesiye çalışacağız ve dilde, fikirde,işte birliği sağlayacağız ki üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe Türk milletinin ilini ve töresini kimse bozamasın.

Ne mutlu Türk’üm diyene!”

adminadmin