Güncel
Giriş Tarihi : 14-10-2013 17:47   Güncelleme : 14-10-2013 17:47

Necattin Demirtaş'ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm İslam aleminin ve hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Necattin Demirtaş'ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Demirtaş mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
Bayramlar sevginin, şefkatin, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Gönüllerin yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği bayramlar, birlik ve beraberliğimizin temel taşlarından biri olarak görülmeli ve gelecek kuşaklara kültürel bir değer olarak aktarmak için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her anında hatırlamalıyız. Barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamının oluşmasının her türlü sorunun üstesinden geleceğini unutmamalıyız. Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, bütün vatandaşların kırgınlık ve dargınlıklarından arınarak sevgi, saygı ve hoşgörü duyguları içerisinde kucaklaşmalarını sağlayan bu özel günlerin yaşatılması ve canlı tutulması çok önemlidir.
Kardeşlik duygularının tüm kalpleri sardığı, birlik ve beraberliğin güçlendiği Kurban Bayramında; Tüm Milletimizin ve İslam aleminin barış ve huzur içinde sağlıklı bir bayram geçirmelerini temenni eder, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarım.
adminadmin