Türkiye
Giriş Tarihi : 01-12-2015 10:55   Güncelleme : 01-12-2015 10:55

Necdet Güneysu:Diğerleri Konuşur Eğitim Bir Sen Yapar

SAMSUN HABER - Eğitim Bir-Sen Samsun Şubesi, 6 Aralık Pazar günü yapılacak memurluk ve şeflik için görevde yükselme sınavına hazırlık amaçlı deneme sınavı yaptı

Necdet Güneysu:Diğerleri Konuşur Eğitim Bir Sen Yapar

SAMSUN HABER - Eğitim Bir-Sen Samsun Şubesi, 6 Aralık Pazar günü yapılacak memurluk ve şeflik için görevde yükselme sınavına hazırlık amaçlı deneme sınavı yaptı. Görevde yükselme sınavına girecek üyeleri için hazırlık kitabı dağıtarak üyelerine farkındalık oluşturan Samsun Eğitim Bir-Sen sınav öncesinde tüm eğitim çalışanlarına yönelik görevde yükselme deneme sınavı öncesi Öğretmenevinde sınava girecek arkadaşlarla kahvaltı yaptı .

Namık Kemal Anadolu Lisesi’nde yapılan deneme sınavı ile ilgili olarak konuşan Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkan Nejdet Güneysu, "Bizim sendikacılık anlayışımızda bizden ol görüntün-imzan olsun anlayışı değil. Bizden ol farkın olsun, farkındalığını birlikte yaşayalım anlayışı var.Biz sendika olarak sadece öğretmenlerin özlük haklarını savunmuyoruz. Bizim için İl Milli Eğitim Müdürü ile kurumlarımızda çalışan memur ve yardımcı hizmetli kadrosuyla çalışan arkadaşlarımız aynıdır. Üyelerimizin nitelik ve nicelik bakımından gelişimi adına her konuda gerekli çalışma ve desteği sendika olarak vermeye çalışıyoruz. Üyelerimize verdiğimiz bu farkın ve öz verinin farkıyla her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Bir çok sınavda ve etkinlikte Eğitim Bir-Sen olarak yetkili ve etkili olmanın sorumluluğunu bizler de teşkilat olarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da gerçekleşecek olan her türlü sınav ve çalışmada öncü olmaya devam edeceğiz. 6 Aralık’ta sınava gireceklere şimdiden başarılar dilerim" dedi. Deneme sınavlarına girerek edindiği bilgileri test eden üyeler, sınav sayesinde eksiklerini tespit etme fırsatı bulduklarını ifade ederek, imkanı kendilerine sağlayan Eğitim-Bir-Sen Samsun Şube yöneticilerine teşekkür etti.

Eğitim Bir-Sen deneme sınavı yaparak öncü ve lider sendikacılık hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Son söz olarak diyoruz ki !

Diğerleri Konuşur. Eğitim Bir Sen Yapar.

adminadmin