Gündem
Giriş Tarihi : 10-01-2017 09:37   Güncelleme : 10-01-2017 09:37

Necip Hablemitoğlu Davasında Chp’liler fetö’ye siper oluyor!

Twitter’da yer alan FETÖ gerçekleri isimli hesap Necip Hablemitoğlu’nun öldürülmesiyle alakalı olarak önemli gerçekleri paylaştı.

Necip Hablemitoğlu Davasında Chp’liler fetö’ye siper oluyor!

“FETÖ hakkında yazdığı kitap yayınlanmadan kısa süre önce öldürülen Necip Hablemitoğlu dosyasını açıyoruz” diye başlayan FETÖ gerçekleri konuyla alakalı olarak şunları yazdı:

Hablemitoğlu, FETÖ’yü deşifre eden ilk gazetecilerdendi. Katıldığı televizyon programlarında örgütün illegal yapılanmasından bahsetti.

Öncelikle 11 Ağustos 2000 tarihine gidelim. Ankara DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel Fetullah Gülen’e yasadışı örgüt kurma suçundan dava açtı.

Teröristbaşı Gülen ise bu iddianameden kısa süre önce, 19 Mart 1999 tarihinde, bir daha dönmemek üzere ABD’ye firar etmişti.

Savcı Yüksel dava süreci devam ederken, FETÖ hakkında araştırmalar yapan Necip Hablemitoğlu’na ait araştırmaları da delil olarak topladı.

Dava sona yaklaşırken, 3 Haziran 2002’de İstanbul’da yapılan bir polis aramasında "tesadüfen" Savcı Yüksel’e ait seks kaseti bulundu!

Bu olay üzerine Savcı Yüksel DGM’deki görevinden ve ilgilendiği Gülen davasından alındı!

Yargıda bunlar yaşanırken, Necip Hablemitoğlu da FETÖ terör örgütünün deşifre eden “Köstebek” adlı kitabını yazmaya başladı.

Köstebek kitabında Hablemitoğlu, FETÖ'nün devlete alternatif bir örgütlenme kurmasıyla ilgili araştırmalarına yer veriyordu.

Köstebek kitabı basılmadan kısa süre önce, 18 Aralık 2002'de, Hablemitoğlu evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü!

Şengül Hablemitoğlu, eşinin öldürülmesine ilgili soruşturmayı Zekeriya Öz'ün başlangıçta Ergenekon iddianamesine eklediğini açıkladı.

Ancak Şengül Hablemitoğlu davaya müdahil olmayı reddedince,  Zekeriya Öz Hablemitoğlu suikastını son anda iddianameden çıkarttı.

Zekeriya Öz, Hablemitoğlu cinayetini Ergenekon kumpasına alet edemeyeceğini anladıktan sonra, bu kez cinayeti karartma yoluna gitti.

Şengül Hablemitoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ çatı davasına müdahil olma talebinde bulundu ve bu talebi kabul edildi.

FETÖ duruşmasına katılan Şengül Hablemitoğlu, CHP'li Atilla Kart'ın FETÖ'cülerin avukatı olmasına isyan etti.

CHP'li Atilla Kart ise, "hakikat ve adaletin tecellisi" adına FETÖ'cüleri savunmaya devam edeceğini açıkladı!

Şengül Hablemitoğlu, Atilla Kart dışında CHP'den başka gençlerin de FETÖ'nün avukatlığını yaptığını söyledi!

Ayrıca başka genç avukat arkadaşlar da var chpden. Avukatlık mesleğini anlarım da hiç mi ilkeniz yok be kardeşim?

FETÖ'nün Necip Hablemitoğlu'nu ve daha birçok ismi katlettiği ortaya çıkarken, bazı CHP'liler hala FETÖ'ye siper olmaya devam ediyor!

 

adminadmin