Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 14-07-2014 14:34   Güncelleme : 14-07-2014 14:34

NEFRETLE KINIYORUM

İlkadım Belediyesi tarafından yapılan Komşu İftarları programı İstasyon ve Kılıçdede mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. İftar sonrası konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Müslüman kardeşlerimizi acımasızca katleden İsrail’i esef ve nefretle kınıyorum.” dedi.

NEFRETLE KINIYORUM
İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği  Komşu iftarları bu kez İstasyon ve Kılıçdede mahallesi sakinlerini buluşturdu. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra  İlkadım Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu, İlkadım ve Canik Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
“RAMAZAN DEMEDEN ÖLDÜRÜYORLAR”

Gazze’de ki Müslümanların İsrail tarafından ramazan gününde acımasızca öldürülmesine tepki gösteren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “ İslam dünyası ramazan ayının bereketini yaşarken Gazze’den gelen acı haberler ile bu mübarek ayı buruk geçiriyor. Minik yavruları anasız babasız bırakan ramazan ayına rağmen  Gazze’de ki Müslüman kardeşlerimizi bombalamasını  esef ve nefretle kınıyorum.  Allah orada bulunan kardeşlerimize yardım etsin.  Günden güne büyüyen İsrail saldırıları artık durmalı daha fazla yavrular ölmemeli. Orada bulunan kardeşlerimizin bir an önce gerçek huzura  gerçek barışa kavuşmaları için dua ediyoruz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin geleceğimiz açık olsun. Kardeşlik ve birlik duygularımız körelmeden daha sıkı bir millet için hep birlikte çalışmamız gerek. Birlik ve beraberlik doğrultusunda aşamayacağımız sıkıntı yoktur.” diye konuştu.
 
 Geçtiğimiz gün ise  İlkadım Belediyesi tarafından  Site Camii'nde  düzenlenen  özel gecede Beykoz Riva Camii İmamı Mehmet Bilir Hoca ile Sultanahmet Camii İmamı Hasan Kara Hocanın  katılımı gerçekleşen Kur-an ziyafetinin ardından dualar Gazze’de bulunan Müslümanlar için yapıldı. 
adminadmin