Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-12-2019 09:10   Güncelleme : 03-12-2019 09:10

Neşet Ertaş Samsun’da Türkülerle Anılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuarının kuruluşunun 40. Yılı dolayısıyla düzenlenen konser de 7 yıl önce hakkın rahmetine kavuşan Bozkırın Tezenesi olarak bilinen merhum Neşet Ertaş türkülerle anılacak.

Neşet Ertaş Samsun’da Türkülerle Anılacak!

Şef Yavuz Özkaran yönetiminde Samsun Türk Halk Müziği topluluğunun hazırladığı ‘BOZKIRIN SESİ’ özel konseri Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde 06 Aralık Cuma günü saat 19.30’da başlayacak.

Ünlü Türk halk Ozanı ve Halk Müziği sanatçısı,  Abdallık geleneğinin son büyük temsilcisi Merhum Neşet Ertaş’ın anılacağı konser de Samsun’un yetiştirdiği önemli Türk Halk müziği sanatçılarından Hüseyin Şimşek’te misafir sanatçı olarak yer alacak.

Mezunu olduğu Samsun Büyükşehir Belediyesi konservatuarının 40. yılı dolayısıyla sahneye çıkmaktan büyük onur ve gurur duyacağını ifade eden Şimşek, ‘Dünyanın yalan olduğunu içli içli anlatan, türküleriyle besteleriyle kalbimize köprü kurmuş halk ozanımız büyük ustamız merhum Neşet Ertaş’ın anılacağı mezunu olduğum konservatuarımızın kuruluş gecesinde sahne almak bana büyük bir onur ve gurur verecektir. Tüm Samsunlu hemşerilerimizi bu özel geceye davet ediyorum‘ şeklinde konuştu.

adminadmin