Türkiye
Giriş Tarihi : 07-01-2019 10:29   Güncelleme : 07-01-2019 10:29

Nurettin Veren Yazılarıyla akasyamhaber’de!

​Türkiye’de FETÖ ile mücadelede sembol isimlerden birisi haline gelen Araştırmacı Gazeteci Yazar Nurettin Veren yazılarına Akasyamhaber’de devam edecek.

Nurettin Veren Yazılarıyla akasyamhaber’de!

Yeni Akit Gazetesi’nden ayrıldıktan sonra uzun bir süre sessiz kalan Veren, bu Çarşamba ve her Çarşamba gündeme oturacak yazılarıyla Akasyamhaber’de okuyucularıyla buluşacak.

NURETTİN VEREN KİMDİR?

Nurettin Veren, 1 Ocak 1948 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Fethullah Gülen ile 16 yaşında Meslek Lisesi'nde okurken tanıştı.

Lise mezuniyetinin ardından Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Nurettin Veren, ilerleyen dönemlerde Gülen Cemaatinin en önemli isimlerinden biri haline geldi.

Gazeteci ve Yazarlar Vakfı'nı kuran Nurettin Veren,  aynı zamanda Zaman Gazetesi Kurucusu ve eski genel müdürü, Samanyolu TV kurucusu, eski yönetim kurulu üyesi ve ortağı. Azerbaycan, Gürcistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Moğolistan, Arnavutluk ve Romanya'da açılan okulların, üniversitelerin kurucu başkanlığını da yapmıştır.

Fethullah Gülen Amerika'ya yerleştikten sonra cemaatle arasında ihtilaf çıkan Nurettin Veren, Gülen'in güç zehirlenmesi yaşadığını ve Papa talimatıyla Amerika'ya geçtiğini söyledi.

Nurettin Veren, 2005 senesinde FETÖ elebaşının CIA ile ortak olduğunu ve Türkiye'nin aleyhinde çeşitli faaliyetler yürüttüğünü deşifre etti. 

Bir dönem terörist başı Fetullah Gülen'e iftira iddiasıyla 4 yıl hapis cezası aldı.

Ekranlarda ve gazetelerde Fethullah Gülen ve FETÖ/PDY ile mücadeleye başlayan ilk isim olan Nurettin Veren hakkında örgüt elebaşısı ölüm emri verdi.

Veren’in Fethullah Gülen hakkında yayınlanmış kitabı da vardır.

Nurettin Veren FETÖ’nün ve FETÖ ile mücadelenin bugün hangi aşamada olduğunu Akasyamhaber’de yazmaya devam edecek.

adminadmin