Genel
Giriş Tarihi : 01-06-2019 15:25   Güncelleme : 01-06-2019 15:25

Öğrenci Taşımacılığı İçin Doğru Seçim

Öğrenciler okul hayatlarının birçok aşamasında zorluklarla karşılaşırken ulaşım açısından da öğrenci servis araçları önemli bir paya sahiptir.

Öğrenci Taşımacılığı İçin Doğru Seçim

Öğrencilerin hepsi okullarının yakınında ikamet etmediklerinden dolayı gidip gelirken öğrenci taşımacılığına ihtiyaç duyarlar. Öğrencilerin ulaşım sorunlarını çözebilmek adına tur firması elinden geleni yapmaktadır. Kolay, hızlı ve güvenli öğrenci servisi için araçlar tüm konfora sahiptir. Her öğrencinin güvenli şekilde seyahat edebilmesi için hizmet veren rehberler tüm sorunları çözerek firmanın kalitesini ortaya koymaktadırlar.

Öğrencilerin Güvenli Seyahatleri

İstanbul öğrenci servisi kapsamında şehrin her noktasına taşımacılık yapılmaktadır. Servis araçlarının son model olması, gerekli kontrollerden periyodik zamanlarda geçmesi ve sürücülerin belirli bir tecrübeye sahip olması tur firmasının işine duyduğu saygıyı göstermektedir. Çocuklarını okula gönderen velilerin rahatlığı da firmanın kalitesinde saklıdır. Çünkü yılarını bu sektöre vermiş tecrübeli sürücüler sayesinde okula veya eve dönen öğrencilerin sağlığı daha emin ellerde olmaktadır. Öğrenci servisinin seyir halinde olması sırasında yaşanabilen her durum tamamen tur firmasının sorumluluğu altındadır.

Servis Taşımacılığında Öğrenci Devri Başlıyor

Okul idaresinin seçtiği ve kalitesiyle var olan tur firması sunduğu hizmetler ve yaptığı çözümlerle velilerin daha rahat olmasını sağlamaktadır. Her öğrencinin evi farklı noktalar olduğundan belirli bir güzergâh belirleyen sürücü hızlı ve güvenli şekilde öğrenci servisliğini yapmaktadır. Karşılıklı görüşmeler eşliğinde en değerli varlık olan çocukların emanet edilmesi firmanın kendine olan güvenini bir kez daha göstermektedir. Deneyimli sürücülerin ve özellikli araçların sayesinde artık tüm çocuklar daha konforlu halde seyahat etmektedirler. Bu fırsatı onlara veren tur firması ise belirli zamanlarda denetimden geçerek daha kaliteli azimet vermeyi amaçlamaktadır. İstanbul öğrenci servisi alanında fark yaratan tur firması ilk önce edindiği temel ilke öğrenci sağlığı ve güvenli seyahatidir.

Öğrenci Servisçiliğinde Dönüm Noktası

Öğrenci taşımacılığı için ilk olarak yapılan görüşmeden sonra kayıt formu doldurulur. Okulların nezdinde olan bu aşama sonrasında öğrenciler belirli bir saatte evden alınıp belirli saatte tekrar eve bırakılır. Yolculuk esnasında yaşanılan herhangi bir olumsuz durumda sıkıntı anında giderilerek öğrencinin huzuru sağlanır.

Daha detaylı bilgi ve İstanbul öğrenci servisi hakkında görüşme sağlamak için Tercih Tur web adresini ziyaret ederek iletişim sağlayabilirsiniz.
www.tercihtur.com.tr

adminadmin