Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-04-2017 12:01   Güncelleme : 05-04-2017 12:01

Öğretmen Ve Öğrencilerden Başkan Kul’a Ziyaret

Terme Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Çakır Ahmet Bilgin, öğretmenler ve öğrenciler Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret etti.

Öğretmen Ve Öğrencilerden Başkan Kul’a Ziyaret

Terme Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Çakır Ahmet Bilgin, Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Yüksel Bozkurt, Rehber Öğretmeni Tarkan Dağdelen, Okul Aile Birliği Üyesi Fahriye Seymen, okul öğrencileri ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Eğitim öğretimin her alanında gençlere destek olmaya devam eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a teşekkür eden öğrenci ve öğretmenler okulun eksiklerini dile getirerek giderilmesi için yardım istediler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 24 Nisan Pazartesi okulda düzenlenecek 3. Geleneksel Köfte Partisine davet eden Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Çakır Ahmet Bilgin “Sayın Başkanımıza eğitime vermiş olduğu desteklerden ve eğitime bakışından dolayı teşekkür ediyorum. Terme’ye yapmış olduğu hizmetlerde de kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HER ZAMAN HAZIRIZ

Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şenol Kul, eğitim ve öğretime her zaman destek olduklarını söyledi. Kul;” Terme Belediyesi olarak üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

 Ziyaret sonunda öğrenciler Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a çiçek takdim ettiler.

adminadmin