Genel
Giriş Tarihi : 15-08-2018 11:15   Güncelleme : 15-08-2018 11:15

Oğuz Kaan Salıcı CHP Genel Başkanlığına Hazırlanıyor!

Oğuz Kaan Salıcı CHP Genel Başkanlığına Hazırlanıyor!

Akasyamhaber, Temmuz ayının başında Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan etmesiyle parti içi muhalefetin zayıflayacağı öngörülüyor olsa da Secim sonrası Oğuz Kaan Salıcı’nın  Genel başkanlık koltuğunda ısrarcı olacağı ve Kılıçdaroğlu’na karşı muhalefet mirasını ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcısı Özgür Demirtaş’ın devralacağını yazmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son yaptığı MYK değişikliği ile, “CHP kapatılmalıdır sosyal demokrasiye zarar veriyor” diyen eski İstanbul İl başkanı ve CHP İstanbul milletvekili Oğuz Kaan Salıcı’yı örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcılığına getirmişti.

Halkınhabercisi adlı internet haber sitesinde yer alan habere göre, Oğuz Kaan Salıcı’nın ilk icraatı kendisinin il başkanı olduğu dönemde il başkanlığı yapan Diyarbakır, Tokat, Karaman gibi yirminin üstünde il başkanıyla bugün genel merkezdeki makamında bir araya gelerek kendisinin gelecekte genel başkan olabilmesi konusunda alt yapı çalışmalarına hız vermek için toplantı yaptığı CHP kulislerini hareketlendirdi.

Oğuz Kaan Salıcı’nın 10 Aralık hareketinin kurucularından olduğu biliniyor.

CHP örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, bugün akşam saatlerinde kendi döneminde il başkanlığı yapan yirminin üstünde eski il başkanıyla yemekli toplantıda bir araya gelerek çalışmalarına devam edeceği CHP kulislerinde konuşuluyor.

CHP’nin yerel seçimlerden sonra yine bir başarısızlık durumuyla karşı karşıya kalması durumunda Oğuz Kaan Salıcı’nın yapılacak olağanüstü kongrede genel başkanlığa aday olacağı ve bu kapsamda çalışmalarına şimdiden hız verdiği konuşuluyor.

NE YAZMIŞTIK

Akasyamhaber, CHP üst yönetimine konuşlandırılan Masonik tayfa ve Ķılıçdaroğlu arasındaki kopmaz bir bağın varlığının seçmenleri rahatsız ettiğine dikkat çekerek, CHP içindeki bir inşaat ve müteahhit - belediye mafyasını da kafalayan masonlar şimdiler de ilçe başkanları ve delegeler üzerinde yoğun faaliyet ve ikna operasyonu yaptığını yazmıştı.

CHP’deki masonik kadronun CHP ile seçmeni arasında bir duvar oluşturduğunu ve halktan kopuk çizginin temsilcileri olduğunu belirttiğimiz haberimizde, Kılıçdaroğlu’nun iyice kuşatan ve jakoben ve elitist tavırlarıyla halktan kopuk aristokrat mantalitenin CHP’deki masonik temsilcilerinin şu isimlerden oluştuğunu yazmıştık;

1. Faik Öztrak

2. Erdoğan Toprak

3. Bülent Tezcan

4. Faruk Loloğlu (cemaat koordinasyonu)

5. Seyit Tosun

6.Tuncay Özkan

7. Engin Altay

8. Yaşar Tüzün

9. Muharrem Erkek

10. Oğuz Kaan Salıcı

11.Ünal Ceviköz

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yeni bir muhalif rüzgârın esmeye başladığı, parti içindeki ulusalcı ve Kemalist grubun çok sayıda Mason milletvekili adayının müracaat ettirilmesinin sorumluğunu Kılıçdaroğlu’na kesmeye hazırlanıldığı kulislerde yankılanıyor.

İddialara göre çok sayıda Mason milletvekili aday adayı müracaat ettiği ve CHP'de yaklaşık 20’nin üzerinde Mason Milletvekilinin çıkarabileceği tehlikesinin söz konusu olduğu belirtiliyor.

CHP’deki Masonik yapılanmanın başını İYİ Partiye geçen milletvekillerinin arasında yer alan DYP, ANAP ve DP gibi partilerden CHP’ye geçen bir milletvekilinin çektiği iddiaları da konuşuluyor.

CHP’deki Mason milletvekillerinin içerideki muvazzaflarla 40'a çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

CHP’den son kulis olarak Muharrem İnce’nin Kemal Derviş’in Cumhurbaşkanı adayı yapılması halinde herkesi partinin önüne yığarım tehdit ve Ekmeleddin dosyasını açarım şantajının etkili olduğu gelen bilgiler arasında.

 

adminadmin