Spor
Giriş Tarihi : 19-05-2014 11:59   Güncelleme : 19-05-2014 11:59

ÖKSÜZ BIRAKILDIK!

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, taraftarın ceza nedeniyle maçta olmamasını 'Adaletsiz bir kararla öksüz bırakıldık" sözleriyle değerlendirdi

ÖKSÜZ BIRAKILDIK!
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, bugün üzülen tarafın kendileri olduğunu belirterek, “Hafta içinde Soma'da yaşananlara üzüldük. Bugün taraftarsız sahada taraftarlarımızdan yoksun olarak maça çıktık. Bu karar doğru bir karar değildi ama yapılacak bir şey yoktu. Adaletsiz bir kararla adeta öksüz bırakıldık. İlk yarı iyi oynayamadık. Kendi hatamızdan bir basit gol yedik. 1-0 geriye düşünce bunun altından çıkmak gerekiyordu. Akıllı oynamak gerekiyordu. Bunu gösterdik fakat yakalamış olduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 87. dakikada ikinci golü yeyince mağlup olmamak elde değildi. Bugün biz üzüldük. Bizi buraya kadar getiren oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Gönülden kazanmak isterdik ama olmadı" dedi.
 
İYİ MÜCADELE ETTİK KAZANAMADIK
Samsunsporlu futbolcu Musa Aydın da Mersin İdmanyurdu'nu tebrik ettiklerini söyleyerek, “Samsunlu olarak Samsunspor'un süper ligde görmek istiyordum ama olmadı. İyi mücadele ettik fakat kazanamadık. Sezon içinde çok zorlu günler geçirdik ancak sonunda finale kadar geldik. Süper lig biletini almak istiyorduk ama olmadı. Umarım daha güzel şartlarda, daha iyi şekilde Süper Lige gideriz" şeklinde konuştu.
 
TARAFTARSIZ KÖTÜ

Samsunsporlu futbolcu Murat Akyüz ise söylenecek fazla bir şeylerinin olmadığına değinerek, “İlk yarı ve ikinci yarıyı farklı maç gibiydi. Mersinli oyuncuları tebrik ediyorum. Taraftarımızın burada olmaması kötü oldu. Onlar bize itici güç oluyordu. Bu arada karşılaşmaya sadece bayan taraftarlar alındı. Tabi ki bunlar içinde bizim eşlerimizde vardı. Burada bizim karılarımıza analarımıza yüz yüze bakılarak küfür edildi” diye konuştu.

Haber gazetesi
adminadmin