Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-10-2018 08:39   Güncelleme : 18-10-2018 08:39

Ömer Faruk Şahin Tekzip Ve Düzeltme Metni

Ömer Faruk Şahin Tekzip Ve Düzeltme Metni

www.akasyam.com (akasyamhaber) internet haber sitesinde isimsiz şekilde 01.10.2018 tarihinde başyazı olarak yayınlanan “Samsun’da paralel başkanlık sevdasında olanlar mı var!” başlıklı yazı içeriğinde (http://www.akasyam.com/kose-yazisi/3617/samsunda-paralel-baskanlik-sevdasinda-olanlar-mi-var.html ) İçişleri Eski Bakanı Sn. İdris Naim Şahin ve oğulları hakkında gerçek dışı, asılsız ve mesnetsiz iddialarda bulunularak Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Parkomat ihalesinin İdris Naim ŞAHİN’in oğluna verildiği yönünde asılsız haber yapılmıştır.

Sayın İdris Naim Şahin’in 3 erkek çocuğu vardır. Sayın Bakan’ın veya oğullarının yazıda bahsedilen ihale ve işlerle ve bu ihaleyi üstlenen gerçek/tüzel kişilerle doğrudan veya dolaylı hiçbir irtibatı, ortaklığı vs. bulunmamaktadır. Sn. Bakan’ın oğulları İstanbul’da ikamet etmekte olup ne Sn Bakan’ın ne de oğullarının Samsun’da hiçbir konuda ticari faaliyeti şirketi ortaklığı vs. de bulunmamaktadır.

Bahsi geçen yazıda yer alan ve iftira niteliğindeki bu asılsız ve kötü niyetli iddialar şahsımın ve ailemin kişilik haklarını alenen ihlal etmektedir. Müfterilere çağrımız elinizde ne kadar delil varsa mahkemeye başvurmanızdır. Söz konusu iddia ile ilgili olarak meslek etik kuralları uyarınca ve kişilik haklarının mahremiyeti kapsamında öncelikle araştırma yapılması ve taraflardan konuya ilişkin açıklama ve beyanlarının da istenmesi gerekirken salt iddialara dayalı yanlış ve yalanlarla dolu içerikli haber yapılmıştır. Müfterilerle hukuki mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurumuzdur.

Ömer Faruk Şahin

adminadmin