Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-11-2019 09:56   Güncelleme : 18-11-2019 10:37

One More International Samsun Buluşması,Kaliteli hayat ve varlık Türk girişimci projesi 96 ülkede!

One More International, Samsun ekibi ile büyük buluşmasını Samsun Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirdi.

One More International Samsun Buluşması,Kaliteli hayat ve varlık Türk girişimci projesi 96 ülkede!

Türkiye’de kurulmuş global bir girişim olan One More International, Samsun bayileri, One More liderler ve Türkiye muhteliflerin gelen One More girişimcileriyle Samsun’da büyük bir organizasyona imza attı.

Ürün ve Çözüm Planı temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte sahneye çıkan One More Beginner Lideri Burcu Uyanık katılımcılara hoşgeldiniz konuşmasının ardından, One More’un 96 ülkeye ulaşan bir Türk girişim firması olduğunu belirterek, programın akışı bilgi verdi.

Daha sonra sahneye çıkan One More International Üst Yönetim Danışmanı ve One More Akademi kurucusu Mehmet Eren konuşmasında şirketin kuruluşu, büyümesi ve şimdiki durumu hakkında bilgi verdi.

DAHA GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Eren, “One Morebir çılgın Türk’ün kuvvetli fikriyle ortaya çıktı. One More TTS – Transdermal Dalga Teknoloji’ni Türkiye ilk kullanan firmadır. 2014 yılında ilk seminerini Samsun’da gerçekleştiren Mone More müşteri memnuniyetiyle 5 yıl içerisinde 96 ülkeye ulaşmanın gururunu yaşamaktadır. 90 binin üzerinde bağımsız distribütörümüzle ve 1 milyonun üzerinde ürün kullanıcımızla bize inanan insanlara hizmet vermekten gurur duyuyoruz. One More ürün geliştirrme ve ülke açılımı anlamında daha bir çok projeye imza atacağını burada şimdiden söyleyebilirim”

One More ürün sunumunu Ankara’dan programa katılan One More Asistan Lider Muhittin Can Biliroğlu’nun yaptığı programda çözüm planını ise programa izmir’den katılan One More Asistan Lider Ümmet Hazır anlattı.

Daha sonra sahneye çıkan Kayseri One More  Pearl Master Fedai Ozan da “Bugüne kadar yaptığımız organizasyonların yanında Samsun’da böyle bir organizasyon yapmak benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Hep birlikte daha güzel projelere, daha güzel bir geleceğe diyorum” diye sözlerini tamamladı.

Son olarak sahneye çıkan satış pazarlama ve net work marketing alanında 33 yıl olan One More Safir Master Kenan Özaydın ise motivasyon konuşmasında sektörden ve kendi tecrübelerinden bahsederek katılımcıların bakış açılarını değiştirecek motivasyon tavsiyelerinde bulundu.

adminadmin