Genel
Giriş Tarihi : 20-01-2017 12:44   Güncelleme : 20-01-2017 12:44

Ordu-Giresun Havaalanı Oto Kiralama

Ordu-Giresun Çarşamba Havalimanı (SZF) çıkışlı yurtiçi ve yurtdışı geliş-dönüşlerinize uygun olarak Ordu-Giresun Havaalanı Oto Kiralama hizmeti alabileceğiniz Lider Oto Kiralama markası olan Ordu-Giresun Oto Kiralama, uygun ve ucuz fiyat, kaliteli hizmet anlayışı ile sizlere bir telefon kadar yakın.

Ordu-Giresun Havaalanı Oto Kiralama

Ordu-Giresun Havaalanı oto kiralama hizmetlerinde havaalanı terminalinde araç teslim işlemleri ilave bir ücret talep edilmeden yapılır. Ordu-Giresun Havaalanında dönüş uçuşlarında kiralık araç teslim alınma işlemi de havaalanı terminalinde yapılabileceği gibi havaalanı girişinde bulunan Ordu-Giresun Oto Kiralama Hizmetleri ofisinde de gerçekleştirilir ve servis aracı ile havaalanına kadar ücretsiz olarak transfer hizmetiniz gerçekleştirilir.

Ordu-Giresun Havaalanı Araç Kiralama hizmetlerinde Ordu-Giresun merkezli hizmetimizin yanı sıra Ordu-Giresun’a yakın olan havaalanları, Samsun Havaalanı, Merzifon Havaalanı ve Sinop havaalanı içinde hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Ordu-Giresun havalimanı araç kiralama fiyatları için bizi arayabilirsiniz. Kiralık araç Ordu-Giresun hizmetlerinde Ordu-Giresun Havaalanı Oto Kiralama hizmetleri olarak her zaman yanınızdayız.

Ordu-Giresun Rent A Car Havaalanı Şube

Gsm: +90 (532) 638 87 57
E-Posta: [email protected]

Web: www.orduhavaalaniotokiralama.com

adminadmin