Fikir
Giriş Tarihi : 10-10-2019 10:52   Güncelleme : 10-10-2019 10:52

Ordular ilk hedefiniz küçük İsrail’dir!

Ordular ilk hedefiniz küçük İsrail’dir!

Suriye’nin kuzeyine bir terör devleti kurarak Türkiye’yi kontrol edebileceğini ya da baskı altına tutabileceğini düşünen ABD sonunda pes etti. Türkiye’nin bu tehdidi ortadan kaldırmak için sergilediği kararlı duruş karşısında ABD geri adım atmak zorunda kaldı.

Trump’un, “Türkiye yakın zamanda Suriye’nin kuzeyine operasyon için harekete geçecek. Biz bu operasyonun tarafı olmayacağız” açıklamasıyla tüm terör sevicileri ve Türkiye düşmanları büyük bir hüsrana uğradı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra bu açıklamayı yapan Trump, kendi partisi ve bakanları dahil, tüm güç odaklarının ve medyanın hedefi oldu. İsrail lobisi ve Siyonist güçler Trump ve Türkiye’yi hedef alan açıklamalar yaptılar.

ABD’nin Suriye’den çekilmesi İsrail ve Siyonist ABD güç odaklarını neden rahatsız etti?

SİYONİSTLERİN KÜÇÜK İSRAİL HAYALİ YİNE SUYA DÜŞTÜ

Türkiye’nin PKK/YPG’ye yönelik başlayacağı askeri operasyon bu topraklarla ilgili hayaller kuran İsrail ve ABD Siyonistlerinin tüm hesaplarını alt üst edecek. Terör örgütü eliyle kontrol edecekleri bölgeyi zamanla İsrail’e bağlama hayalleri başka bir bahara kaldı.

Türkiye, PKK/YPG’yi vuracak ama ses İsrail’den geliyor. Neden acaba?

İsrail’deki siyasi parti liderleri açıkça PKK’nın yanında olduklarını, PKK için dua ettiklerini açıkladılar. Naftali Bennett’ın, “Devletimizin kaderini asla, büyük dostumuz ABD de dahil olmak üzere başkalarının ellerine bırakmamalıyız” derken Türkiye’nin PKK/YPG’ye yapacağı operasyonun kendi kaderlerini nasıl ve neden etkileyeceğini açıklamadı.

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi üyesinin Newsweek dergisine verdiği röportajda, “ABD’nin Türkiye, Suriye ve Irak’ta Kürt ulus devletini desteklemesi daha doğru olurdu. Böylece bölgede ikinci bir İsrail kurulmuş olurdu” sözü her şeyi anlatıyor aslında.

KÜRTLERİ TÜRKİYE’DEN DAHA FAZLA HİÇKİMSE SEVEMEZ

Türkiye’nin operasyonuna karşı “Kürt” kelimesini açıklamalarının merkezine koyarak bir perdeleme ve algı operasyonu yapanların, Türkiye’nin Kürtlere zarar vereceği söylemleri koca bir yalandır. PKK/YPG Kürt değildir. Kürt halkını da temsil etmemektedir.

Kürtlerin en büyük dostu, en büyük destekçisi ve yardımcısı Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Lideri Erdoğan’dır. Türkiye’nin Suriye’deki hedefi Kürtler değil; Kürt halkını yerinden yurdundan eden, onlara zulmeden PKK, YPG ve DEAŞ gibi terör örgütleridir.

ABD ve Batı ülkeleri gerçekten Kürt halkını düşünüyorlarsa, YPG teröründen kaçıp Türkiye’ye sığınan 300 bin Kürt’e baksınlar. Kürt halkı için endişeleniyorlarsa, çocukları terör örgütü tarafından dağa kaçırılan Kürt annelerinin HDP önündeki nöbeti hakkında da bir açıklama yapsınlar.

YPG, Suriye’de Kürt Partisi ENKS üyelerini infaz ederken, bürolarını kapatıp, taraftarlarını Irak ve Türkiye’ye göçe zorlarken neden sesiniz çıkmadı?

ABD ve İsrail’in bölgemizde PKK/YPG gibi terör örgütlerini desteklemesinin tek bir nedeni var. Bu da Kürtleri sevdikleri için değil, bu terör örgütlerini “Büyük İsrail” hayalini gerçekleştirmek için kullanmalarından kaynaklanıyor.

HDP’nin başındaki Türk kökenli Sezai Temelli’nin Kürt halkının yaşadığı bölgeleri, “Musa’ya vaad edilen topraklar” olarak anmasıyla İsrail’in hayalleri nasılda bire bir örtüşüyor…

Neden acaba?

Ramazan Yaşar / Diriliş Postası

adminadmin