Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-06-2017 09:37   Güncelleme : 30-06-2017 09:40

Örnek İlçe Atakum..

‘Gıda üretim ve satışında sorunsuz ilçe..’

Örnek İlçe Atakum..

Esnafın hassasiyeti, vatandaşın dikkati ve duyarlılığı sonucunda, Atakum İlçesindeki gıda üretim ve satışı yapan iş yerlerinde olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını söyleyen Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, “İlçemiz bu konuda bir il ve ilçeye örnek olabilecek durumdadır” dedi.

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan vatandaşlardan gelen ihbarlar bir yandan da rutin denetlemelerle, ilçede gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerini sürekli kontrol ediyor. Yapılan denetlemelerde olumsuz şartlarla karşılaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, “Esnafımız da vatandaşımız da bize çok yardımcı oluyor. Gıda üretim ve satış alanlarının sağlık ve hijyen koşulları konusunda sorunsuz bir ilçe olmakla övünüyoruz” diye konuştu.

ATAKUM’DA İŞLER YOLUNDA

Atakum İlçesinde gıda üretim ve satış noktalarına yönelik sürekli bir denetleme halinde olduklarını söyleyen Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, “Denetlemelerimiz sürekli devam ediyor. Ekiplerimiz günün 24 saati vatandaşlarımızın hizmetinde. Bu anlamda özellikle gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerimizi sürekli kontrol ediyoruz, gerçekleştirdiğimiz denetlemeler ile takip ediyoruz. İşyeri sahiplerinin hassasiyeti, vatandaşlarımızın dikkati ve duyarlılığı sonucunda, ilçemizde sorun yaşamıyoruz. Bu anlamda hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Herkesin gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabildiği, vatandaşın esnafa güvendiği, esnafın da uyması gereken kurallara azami şekilde dikkat ettiği ilçemiz, bu anlamda birçok kente örnek olabilecek düzeydedir” şeklinde konuştu.

HER GÜNE 2 YENİ İŞYERİ

Atakum İlçesinde, nüfus artışıyla doğru orantılı olarak işyeri sayısının da her geçen gün daha arttığını söyleyen Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, “İlçemiz sürekli büyüyor. Bu büyüme, beraberinde ticari hayatı da güçlendiriyor. Yılın ilk altı ayında 400 yeni iş yeri ruhsatı verdik. Yani ilçemizde her güne yeni iki işyerinin açıldığı anlamına geliyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ilçemize kazandırdığı önemli projeler, gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımlar sonucu ilçemiz önemli bir cazibe merkezi haline gelen ilçemizde, hızla artan işyerlerinin, özellikle gıda üretim ve satışı yapan işyerlerinin denetlemelerini ara vermeden sürdüreceğiz. Gıda üretim ve satış alanlarının sağlık ve hijyen koşulları konusunda sorunsuz bir ilçe olmakla övünüyoruz. Vatandaşımızın gönlü rahat olsun. Gıda üretim ve satışı konusunda hiçbir olumsuz şarta müsaade etmeyiz” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN