Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 09-01-2018 12:42   Güncelleme : 09-01-2018 12:42

Örnek Taraftar

Büyüksün Samsunspor taraftarı... Samsunspor taraftarı yine taraftar manasına yakışanı yaparak kurtuluş meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs şehri Samsun’da müthiş bir diriliş hareketi başlatarak Samsunspor’un kurtuluş ateşini yakmıştır.

Örnek Taraftar

Kulüp sahipsiz kalmışken Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak’ın başlattığı yardım kampanyasının akabinde taraftarın desteği ve meydandaki coşkulu hava tekrar ümitlerimizi yeşertti.

Ümit ederiz ki yapılan yardım kampanyası ile acil ödemeler yapılacak ve kulüp tekrar yönetilebilir bir duruma gelecektir. Giden futbolcular gitsin kalan kalan futbolcular bize yeter.

Tahtamız kapalı mı bilmiyoruz ama kapalıysa bile İnşallah açılabilir. Şayet açılmaz ise bile bu kadro ve taraftarımızın coşkusu bizi bu ligde tutacaktır.

Defans hattımız boşaldı ama kalanların içerisinde Ercan Yazıcı’nın yanında oynayabilecek biri mutlak olacaktır tahminim Engin hoca giderse Ramazan Övüç de geri gelebilir.

Dışarı da Gaziantep’i yeneriz ya da onların ligden çekilme durumları var. İçeri de ve dışarı da çok rahat yenebildiğimiz Denizlispor ve Manisaspor’u bu sefer kendi sahamızda büyük taraftarımızın desteğiyle yenebileceğimizi düşünüyorum.

Bunun dışında iki galibiyet daha alabilirsek 34 puan bizi ligde tutabilir diye düşünüyorum.

Bu yazdığım en kötü senaryomuz ama İnşallah daha rahat bir sezon geçiririz.                                                                        

İlk işimiz sürekli şikayet eden ve takıma hiç katkısı olmadığını düşündüğüm Engin İpekoğlu ile anlaşılarak yolların ayrılmasıdır.

Ondan sonra takımı Besim Durmuş hocaya teslim edip ayağa kalkan büyük Samsunspor taraftarı ile kenetlenerek güzel işler yapabiliriz diye düşünüyorum.

 Taraftarın önemi bir kere daha ortaya çıkmıştır. Taraftar Samsunspor’u sahipsiz bırakmamıştır.

Taraftarın bu birlikteliği ve kenetlenişi siyasetçileri de takıma sahip çıkmaya mecbur etmiştir.

 Şimdi valimiz Sayın Osman Kaymak’a bir iş daha düşüyor oda Samsunspor’dan alacağı olan eski yöneticiler ile görüşüp alacaklarını biraz ötelemelerini istemesidir.

Kulübe üye oluş durumu ile ilgili de ciddi bir eleştiri var. Kulübe üye olmak isteyip bir yöneticiye ulaşamayan taraftarlar kulübe üye olmanın biraz kolaylaştırılmasını istiyor.

Kulübe üye olmak için bir yöneticinin referans olması istenmekte bunu yönetici değil de kongre üyesi ile değiştirirsek üye sayımızda ciddi bir artış olacağını düşünüyorum.

Üye olmak isteyenlerin sicilini, adli sicil kaydı aldırıp yine yönetim inceleyip uygun olanları üye yapmalıdır. Takımın üyesi ne kadar çok olursa takıma faydası o kadar çok olur çünkü üye olanların aidiyet duygusu oluşur ve Samsunspor’a sahiplik duygusu ile hareket edip her zaman takımın yanında olacağı kesindir.

Adnan Öz

adminadmin