Güncel
Giriş Tarihi : 29-10-2015 22:56   Güncelleme : 29-10-2015 22:56

Osbük Başkanı Nakıboğlu’ndan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve beraberindeki OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Başkanı M

Osbük Başkanı Nakıboğlu’ndan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve beraberindeki OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, ziyarette yaptığı konuşmada OSBÜK’lerin OSB’lerin gözü, kulağı ve sesi olduğunu ifade etti. Nakıboğlu, “Üst kuruluşumuz faaliyete geçtiği günden bugüne ekonomi ve iş dünyasında önemli bir boşluğu doldurmuş olup, OSB’lerin sorunlarını çözüme kavuşturulmasında önemli görevleri üstlenerek, çok ciddi başarılara imza atmıştır. Ülkemizin dört bir köşesindeki OSB’lerimizin gözü, kulağı ve sesi olan OSBÜK, tüm faaliyetlerini tüzel kişilik kazanan 296OSB için yürütmektedir” dedi.
"OSB’LER ÜLKEMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
Organize Sanayi Bölgeleri’nin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Nakıboğlu, OSB’ler, ülke ekonomisinin vazgeçilmez unsurları haline geldiğini ifade etti. Nakıboğlu, sorunların çözüme kavuşması halinde OSB’ler ülkenin gücüne güç katarak sanayide büyük sıçramalar yapacağına ifade etti.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise OSB’lerin Türkiye’nin uluslararası arenada en önemli örnek projelerinden olduğunu belirtti. Hisarcıklıoğlu, bütün OSB’lerin OSBÜK bünyesinde olması gerektiğini söyledi. Toplantıda iş dünyasının önündeki, güncel ekonomik politikalar da ele alınarak değerlendirmeler de yapıldı.
adminadmin