Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-07-2016 09:27   Güncelleme : 29-07-2016 09:27

Osman Genç: Cumhurbaşkanımız Türkiye İçin Şanstır

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye ve İslam dünyası için büyük bir şans olduğunu söyledi. Genç, "Bütün dünya Erdoğan'sız bir Türkiye için çalışıyor. Allah onu başımızdan eksik etmesin" dedi.

Osman Genç: Cumhurbaşkanımız Türkiye İçin Şanstır

FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren Cumhuriyet Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti tutan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye ve mazlum coğrafyalar için büyük bir şans olduğunu söyledi. Demokrasi Nöbeti'nin 13. gününde eşi Nimet Genç ve çocuklarıyla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tutan Başkan Osman Genç, "Erdoğan, Türkiye ve İslam Dünyası önündeki tek şanstır. Allah ona ömür versin, Allah onu başımızdan eksik etmesin" dedi.

'ERDOĞAN'SIZ BİR TÜRKİYE İSTİYORLAR'

Türk halkının sadece FETÖ/PDY mensubu teröristlere değil, onun arkasındaki karanlık güçlere de büyük bir ders verdiğini belirten Başkan Osman Genç, "15 Temmuz darbe girişiminin ardından sayın Cumhurbaşkanımız ve dolayısıyla Türkiye üzerinde oynanan oyunları halkımız artık daha iyi gördü, anladı. Şimdi inşallah bundan sonraki süreçte milletçe, dayanışma içerisinde yolumuza devam etmemiz lazım. Gezi operasyonundan itibaren, küresel güçlerin 'Erdoğan'sız bir Türkiye' için dört bir koldan çalıştığı gözlemleniyor. Halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımızı neden Türkiye'nin başında istemediklerini iyi idrak etmesi gerekiyor" diye konuştu.

'İSLAM COĞRAFYASININ KALESİ'

Türkiye'nin, İslam coğrafyasının kalesi konumunda olduğuna işaret eden Başkan Osman Genç, "Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte eski gücüne kavuşuyor. Gelişen ekonomi, üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, Kanal İstanbul, Marmaray, Osmangazi Köprüsü gibi dünya ölçeğinde dev yatırımlar Türkiye'yi 2023, 2053 ve 2071'e taşıyacak projeler. Ancak küresel güçler, güçlü bir Türkiye istemiyor. Bunun sonucu olarak da sayın Cumhurbaşkanımızı indirip, Türkiye'yi güçsüz ve eski Türkiye yapmak istiyor" diye konuştu.

'ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünyadaki gelişmeleri iyi okuyan, siyasi hamleleri yerinde ve zamanında yapan büyük bir dünya lideri olduğuna vurgu yapan Başkan Osman Genç, "15 Temmuz darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşunu ve yönetim becerisini, krize hızlı ve etkili şekilde müdahalesini bir kez daha gördük. Daha önce darbenin dedikodusundan dahi yıkılan hükümetleri hepimiz çok iyi hatırlıyoruz. Bütün dünya Erdoğan'sız bir Türkiye için çalışıyor. Türkiye 15 Temmuz'a rağmen dimdik ayakta. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Türkiye'miz ve İslam alemi için büyük bir şanstır. Allah onu başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

adminadmin