Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-03-2017 09:20   Güncelleme : 18-03-2017 09:20

Osman Genç, Daha Kalkınmış Şehirler İçin Evet

Ev toplantılarında, çay ocakları ve kahvehanelerde seçmenlere neden 'Evet' denilmesi gerektiğini anlatan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Daha güzel bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, daha kalkınmış şehirler için sandıkta evet diyeceğiz" dedi.

Osman Genç, Daha Kalkınmış Şehirler İçin Evet

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. 16 Nisan'da yapılacak referandumda sandıktan güçlü evet çıkması için ev toplantılarında, çay ocakları ve kahvehanelerde seçmenlere neden evet denilmesi gerektiğini anlatan Başkan Genç, referandum çalışmalarının 21. gününde önce Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde mahalle halkıyla buluştu, daha sonra Karşıyaka ve Devgeriş Mahallelerinde vatandaşlardan evet oyu istedi.

'CUMHURİYETİ TAÇLANDIRACAĞIZ'

Türkiye'yi dize getirme isteyen hainlere ve düşmanlara milletin 16 Nisan'da ders vereceğini belirten Başkan Genç, "Türkiye'nin ihtiyacı olan, milletimize yakışan yönetim sistemini hayata geçirmek için gün sayıyoruz. İnşallah Cumhuriyetimizi tam bir demokrasiyle taçlandıracağız. İki başlılık kalkacak ortadan, koalisyon ihtimali kalmayacak, hükümet hizmet üretecek, meclis yasa yapacak. Bu millet kimi ister ise onu Cumhurbaşkanı yapacak ve yetkiyi ona verecek. İki de bir erken seçime gidilmeyecek" dedi.

'TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYACAĞIZ'

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bir şahsın veya partinin değil, 80 milyonluk Türk milletinin projesi olduğunu ifade eden Başkan Genç, "16 Nisan günü sandığa siyasi kimliğimizle değil, milli hassasiyetimizle, birliğimizle ve kardeşliğimizle gideceğiz. Türkiye'nin geleceği bizlerin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği demektir. İstikrarı sağlamlaştırmamız lazım. Değişime milletimiz hazır. İstikrarımızı kesin bir şekilde ilan etmemiz lazım, istikbalimizi garanti altına almamız lazım. Taşın altına elimizi koyacağız. Türkiye’nin önünü açmak için bu hamleyi hep birlikte yapacağız" diye konuştu.

'AŞIMIZI, İŞİMİZİ BÜYÜTMEK İÇİN  '

Değişimin aydınlık yarınları getireceğine vurgu yapan Başkan Osman Genç, "Daha güzel bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, daha kalkınmış şehirler için sandığa gideceğiz ve evet diyeceğiz. Şehirlerimizi daha kalkınmış, insanlarımızı daha mutlu kılmak, ekmeğimizi, aşımızı, işimizi daha büyütmek için 16 Nisan önemli bir fırsattır. Bugün eğer hastaneler yapılıyorsa, okullar, üniversiteler, yollar, köprüler yapılıyorsa tek başına iktidar olunduğu için yapılıyor. Türkiye tarihinin en büyük küçülmelerini bu koalisyon dönemlerinde yaptı. Biz de diyoruz ki artık bu koalisyonlar olmasın. Referandumda büyük ve güçlü Türkiye'ye, lider Türkiye'ye giden yol genişleyecek ve kolaylaşacak" şeklinde konuştu.

adminadmin