Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-08-2017 15:37   Güncelleme : 22-08-2017 15:37

Osman Genç: Halkımızla Aramıza Engel Koymadık

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halkla aralarına hiç bir engel koymadıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızla 7/24 beraberiz. Halka ve Hakk'a mahcup olmadan, insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz" dedi.

Osman Genç: Halkımızla Aramıza Engel Koymadık

Her hafta Salı günü gerçekleştirdikleri Halk Günleri'ni sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yoğun ilgi gören Halk Günleri'nde Birim Müdürleri ile birlikte vatandaşları dinleyen Başkan Genç, halkın istek ve taleplerini tek tek not alıp, ilgili birimlere aktarıyor.

'HALKIMIZLA ARAMIZA ENGEL KOYMADIK'

Halk Günü’nde vatandaşları dinleyen Başkan Osman Genç, "Seçildiğimiz ilk günden itibaren halkla aramıza hiç bir engel koymadık. Nasıl ki 13 yıldır makam kapımızı tamamen kaldırdıysak, halkımızla aramızdaki prangaları da söktük attık. Halkımızın derdini kendi derdimiz gibi görüyoruz. Biz halka ve Hakk'a mahcup olmadan, insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz. Halk Günlerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz, istek ve taleplere göre ilgili müdürlerimiz o sorunlarla ilgileniyor. Ayrıca görüşemediğimiz vatandaşlarımızla bir araya gelmiş oluyoruz" dedi.

HER KANALDAN BİRE BİR İLETİŞİM

Dijital bir çağda yaşadıklarını belirten Başkan Genç,” Bu çağ bilgi çağı, teknoloji çağı. Kurduğumuz Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile vatandaşlarımız artık belediyemize gelmeden işlerini halledebiliyor. 3 dönemdir ve 13 yılı aşkın süredir vatandaşlarımızla iç içe bir yönetim anlayışı sürdürüyoruz. Gerek belediyemizin, gerekse şahsi facebook, twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizden başkana mesaj kısmına atılan mesajları dikkate alıyoruz. Özellikle beyaz masa faaliyetlerimiz günlük yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz beyaz masa taleplerini özenle takip ediyoruz. Her kanaldan vatandaşlarımızla diyalogumuz kuvvetli. Vatandaşlarımız için elimizden gelenin fazlasını onları memnun etmek için yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

BAYRAMDA DA BİRLİKTEYİZ

Halk toplantısında yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Genç,” Millet olarak bir bayrama daha kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bayram öncesi büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Bayramın 2. günü belediye hizmet binamızda saat 13:30’da bayramlaşmamız olacak. Yine esnaf gezilerimiz ve köy programlarımızda vatandaşlarımızla buluşacak, bayramlaşacağız” dedi.

adminadmin