Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-12-2019 12:22   Güncelleme : 24-12-2019 12:22

​Osman Genç idaresindeki Canik Belediyesi Meşe tesislerinin suyuyla bütün ormanı sulamış!

Samsun Canik Belediyesine ait olan Meşe Tesislerinin işletmecisi Öztürk Samuk, Meşe Tesisleri ve tesislerin bulunduğu ormanlık alana kaçak olarak çekilen su borularını bulabilmek için bütün araziyi kazarak altını üstüne getiriyor.

​Osman Genç idaresindeki Canik Belediyesi Meşe tesislerinin suyuyla bütün ormanı sulamış!

Samuk, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresine yazdığı dilekçede, Meşe Tesisleri dışındaki bilinmeyen orman arazisinin içinde birkaç yerde bulunan çeşmelere ve açıkta akan suların tamamen bilgilerinin dışında usulsüz boru çekme işlemiyle iki yıldır normalin çok üstünde su parasını ödediklerini belirtti.

Samuk, konuyla alakalı olarak SASKİ tarafından tutulan tutanak ile kaçak su kullandıkları için para cezasına da çarptırıldığını da kaydetti.

OSMAN GENÇ’İN KAÇAK KULLANDIĞI SUYUN FATURASI MEŞE TESİSLERİNE KESİLDİ

Osman Genç idaresindeki Canik Belediyesine bağlı ekipler tarafından Meşe Tesislerinin Su saatinden bütün bir ormanlık alana çekilen bu borularından haberlerinin olmadığını, buna rağmen tesislerinin işleticisi oldukları için para cezasının kendilerine kesildiğini de sözlerine ekleyen Öztürk Samuk, “Bizim bu su şebekesiyle ilgimiz ve bilgimiz yoktur. Mağdur durumdayız ancak karşımızda bir muhatabımız yoktur. Dört yıl boyunca nereye, ne zaman ve nasıl çekildiğini bilmediğimiz borular ile sulanan ormanlık araziden dolayı ödediğimiz toplam su bedeli 600 Bin civarındadır.

Konunun mağduru olarak SASKİ ile yaptığımız görüşmelerde “Bizim muhatabımız Canik Belediyesi” denilmesine rağmen hem kesilen cezayı hem de kaçak döşenen su borularının faturasını bize kesmektedirler” dedi.

 

adminadmin