Türkiye
Giriş Tarihi : 03-11-2014 17:30   Güncelleme : 03-11-2014 17:30

OTSO BİNASI ŞEKİLLENİYOR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (OTSO) Temmuz ayında yapımına başlanan yeni hizmet binasının kaba inşaatında sona yaklaşılıyor

OTSO BİNASI ŞEKİLLENİYOR
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (OTSO) Temmuz ayında yapımına başlanan yeni hizmet binasının kaba inşaatında sona yaklaşılıyor.
Geçen Temmuz ayında Migros AVM arkasında yer alan alanda yapımına başlanan OTSO hizmet binası inşaatında çalışmalar devam ediyor. 5 bin 892 metrekare kapalı alana sahip olacak olan yeni hizmet binasının kaba inşaatı 2014 yılının sonunda tamamlanması hedefleniyordu. Çalışmaların devam ettiği inşaatta hedeflendiği gibi kaba inşaat çalışmalarında sona geliniyor. Yeni hizmet binasının kaba inşaatını 2014 yılının sonunda bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.
Mevcut hizmet binasının artık ihtiyaca cevap veremediğini belirten Şahin, yeni hizmet binasının 50 yıllık ihtiyacı karşılayacak bir yapıda olacağını belirtti. Şahin, “Yeni hizmet binamız iki aşamada yapılacak. Bunlardan ilki kaba inşaatın bitirilmesi. Kaba inşaatı da 2014 yılı sonunda tamamen bitirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca yeni hizmet binamız ile üyelerimizin en çok mağdur olduğu konu olan park sorunu da ortadan kalkmış olacak. 1923 yılından bu yana faaliyetlerini aralıksız devam ettiren Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’na yeni, geniş ve ferah çalışma ortamları, 500 kişi kapasiteli toplantı salonu ve küçük toplantı salonları, teşhir ve fuaye alanlarına sahip yeni bir hizmet binası kazandırmanın haklı gururu içindeyiz” dedi.
adminadmin