Güncel
Giriş Tarihi : 03-06-2020 14:23   Güncelleme : 03-06-2020 14:23

Özel Okullar Ne Zaman Açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Pandemi tatilinin uygun bir zaman aralığında hızlandırılmış telafisinin yapılacağını açıkladı.

Özel Okullar Ne Zaman Açılacak!

Yeni sezonun Eylül ayında başlayacağının açıklanmasının ardından gözler telafi eğitimine çevrildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuyla ilgili 19 Haziran'a kadar uzaktan eğitim sürecinin devam edeceğini ve telafi eğitimi ile ilgili tarihlerin ve detayların ayrıca paylaşılacağını söyledi. Uzaktan Eğitim süreci 19 Haziran'da sona erecek.

Bakan Ziya Selçuk telafi eğitimi ile ilgili olarak daha önce yaptığı bir açıklamada, eğer okullar bu sezon açılmazsa telafi eğitimi için yeni eğitim öğretim yılının başladığı ayları düşündüklerini ve bu tarihlerde söz konusu telafi eğitiminin gerçekleştirileceğini aktarmıştı.

Özel Okulların Telafi Eğitimi Tarihleri Belli Oldu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Yıldız: ''Yüz yüze telafi eğitim, özel okullarda 15 Ağustos 2020'den sonra başlayacak olup Ağustos ve Eylül aylarında toplam süresi en az üç hafta olacak şekilde düzenlenecek. Telafi eğitimi yapacak özel okullar eğitimin zamanı ve süresini il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine bildirecek.'' Dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN