Spor
Giriş Tarihi : 02-03-2014 12:35   Güncelleme : 02-03-2014 12:35

PARALEL YAPI SPORA SIÇRADI

Gençlik Spor Bakanı Çağatay Kılıç, eski bakan Suat Kılıç'ın göreve getirdiği Bakanlık bürokratlarının tümünü değiştirmesinin ardından bu operasyona hazırlanıyor.

PARALEL YAPI SPORA SIÇRADI
Paralel yapılanmanın sıçradığı düşünülen tüm devlet kurumlarında operasyon devam ediyor.
 
Emniyet ve Yargı ardından Milli Eğitime sıçrayan görevden almalar Spor İl müdürlükleri ile devam ediyor.
 
81 ilin spor müdürlerinin görevden alınacağı ifade edilirken bu isimlerin bölge idare mahkemesine başvurarak geri gelmelerinin önüne kese bilmek için kanun hükmünde kararname ile görevden alınacağını öğrendi.

Son kabine değişikliği ile göreve gelen Gençlik Spor Bakanı Çağatay Kılıç, eski bakan Suat Kılıç'ın göreve getirdiği Bakanlık bürokratlarının tümünü değiştirmesinin ardından bu operasyona hazırlanıyor. ''Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihte, Bakanlık merkez teşkilatında, Müsteşar yardımcısı, Genel Müdür, Genel Müdür yardımcısı, 1. Hukuk müşaviri, Spor Hizmetleri, Bilgi İşlem, Strateji Geliştirme, Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanları ile Daire Başkanı kadrolarında bulunanların görevleri sona erer.
 
Bu görevlerde olanlar halen bulundukları kadro dereceleri ile başka hiç bir işleme gerek kalmaksızın, Bakanlık Müşavirliği'ne atanırlar. Bakanlık Müşavirliği kadrolarında herhangi bir nedenle boşalma olduğu taktirde bu kadrolar iptal edilir'' bu pozisyonların ardından il müdürlerinin bir kısmı da emekliliğe zorlanacak.
 
Böylelikle Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Giresun’un il müdürlerinin gözleri Ankara’da.

Haber61.net
adminadmin