Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-07-2017 08:50   Güncelleme : 19-07-2017 08:50

Parktek Borcuna Taksit İmkanı

Samsun parkomat işletmesini yürüten Parktek firması, otopark borcu olanların sisteme plakalarını yazarak hem borcunu öğrenebileceği hem de varsa otopark borcunu taksitle ödeyebileceğini açıkladı.

Parktek Borcuna Taksit İmkanı

Samsun’da yol üstü otopark işletmeciliği yapan Parktek firması Genel Müdürü Ömer Gürcan, uyguladıkları yeni sistemle vatandaşların www.parktek.com.tr adresine girerek plakalarını sisteme girerek otopark borcu varsa, hem borçları görebilecek hem de otopark borcunu kredi kartı ile taksitlendirebileceğini söyledi.

CEZA DEĞİL OTOPARK ÜCRETİ ALIYORUZ

Parktek Genel Müdürü Ömer Gürcan yaptığı açıklamada; ‘ Vatandaşlarımız yanlış söylemler ile kandırılıyor. Parkomat uygulamasının yasal olmadığı şeklinde söylentiler şehir efsanesi gibi yayılmış. Parkomat uygulaması ramamiyle yasal bir uygulamadır. Buna örnek vermek gerekirse İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen İspark uygulamasıdır. İstanbul’da bu uygulama yıllardır devam etmekte ve hiçbir şekilde yasaya aykırı bir durumu yoktur. Samsun’da uygulanan parkomatta aynı usuldedir. Vatandaşlarımızın bazıları otopark ücretlerini ödemiyor. Biz de onlardan otopark ücretini tahsil etmek adına icra takibi göndererek ya da mahkeme yoluyla otopark ücretini alıyoruz. Biz vatandaşın mağdur olmasını istemiyoruz. Bu sebeple davaya mahal vermeden ödemelerin düzenli yapılmasını rica ediyoruz.’ dedi.

PARKTEK BORCU SORGULAMA

Parktek Genel Müdürü Ömer Gürcan, ‘www.parktek.com.tr adresinden plaka sorgulama linkinden borcunuzu öğrenebilir; icra takibi ve dava açılmasına mahal vermeden yani borcunuz ikiye katlanmadan ; size sağladığımız ödeme kolaylıkları ile borcunuzu kolaylıkla ödeyebilirsiniz.’ dedi.

PARKOMAT BURCUNA TAKSİT İMKANI

Parktek Genel Müdürü Ömer Gürcan, parkomat borcu olan vatandaşların otopark borcunu kredi kartı ile peşin fiyatına 5 taksit yapabileceklerini açıkladı.

adminadmin