Genel
Giriş Tarihi : 03-07-2018 09:51   Güncelleme : 03-07-2018 09:51

Paykasa Bozdurma İşlemi Yapan Siteler

​Paykasa kartının içerisinde var olan bakiyeyi, kendi banka hesabınıza aktarma olanağınız bulunmaktadır.

Paykasa Bozdurma İşlemi Yapan Siteler

 Bunu gerçekleştirmek için paykasa kart bozum/bozdurma işlemlerini yapmanız gerekiyor. Buradaki temel amaç, var olan bakiyenin TL para birimine çevrilmesi ve ona göre bir tutarın hesabınıza aktarılmasının sağlanmasıdır. Bu işlemleri yaparken, Paykasa satışı ya da bozdurma işlemlerini yapan yasal ve yetkili bir site üzerinden işlem yapmanız gerekiyor. Bu şekilde yaparak geçerli olan kartın bozum işlemleri tamamlanacaktır.

Paykasa Parasını Bankaya Aktarma İçin Bozdurma Talebi

Yetkisi olan yasal aracı siteye giriş yaptığınızda paykasa al işlemini zaten yapmışsanız, sizde var olan kartın bakiyesini bozdurma talebi verebilirsiniz. Bozdurma taleplerini Canlı Yardım ya da Skype gibi iletişim alanlarından yapmanız mümkündür. Kartınıza ait olan 16 hanelik kod, 4 hanelik güvenlik koduyla, son kullanma tarihi detayları sizden istenmektedir. Siz geçerli olan tüm bu bilgileri verdikten sonra, kartın içerisinde ne kadar olduğu aracı site tarafından görülür. Ardından Euro’luk olan bakiye TL ya da talep edilen para miktarına çevrilir. Bunun üzerinde geçerli olan rakam ne ise o size verilen hizmetin bedeli de kesilerek aktarılmaktadır.

Ardından ise sizden banka hesap detaylarınız istenir. Kısa bir süre sonra ise para doğrudan hesabınıza aktarılmaktadır. İşlemlerin bu denli sürmesi ve ayarlanması, kullanıcıların paralarını kolaylıkla alabilmelerine de olanak vermektedir.

Paykasa Kartlarımızı Her Zaman Bozdurma İmkanı Var mı?

Kartın süresi dolmadan yani paykasa satın al işleminin ardından 1 yıl geçmeden mutlaka bu işlemi yapılması gerekiyor. Eğer ki bozdurmak istemiyorsanız kartın bakiyesi bitene kadar kullanım sağlayabilirsiniz. Böylece çeşitli sitelere ödeme yapabilir ve geçerli üye olduğunuz siteler varsa oradaki hesaplara para yatırma işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.paykasamerkezi.com/

adminadmin