Ekonomi
Giriş Tarihi : 16-05-2017 10:13   Güncelleme : 16-05-2017 10:13

Pazar Lideri Ulusoy Elektrik, Yedaş'ın 2017 Yatırımlarının Da Tedarikçisi Oldu

Ulusoy Elektrik’in sürdürülebilir müşteri ilişkileri yönetimi ve kalite bilinci sayesine yurt içi ve yurt dışı pazardaki elektrik dağıtım şirketleri ile iş birlikleri her geçen gün güçlenerek devam ediyor.

Pazar Lideri Ulusoy Elektrik, Yedaş'ın 2017 Yatırımlarının Da Tedarikçisi Oldu

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. ile yapılan 18.600.000 TL tutarındaki anlaşma doğrultusunda 2017 yılı hücre, trafo merkezi ve transformatör alımında Ulusoy Elektrik tercih edildi.

Geçtiğimiz yıl üretime başlayan trafo fabrikası ile birlikte kompakt ve entegre üretim gücünü arttıran Ulusoy Elektrik orta gerilim bağlantı ekipmanlarına ilişkin sunmuş olduğu anahtar teslim çözümler ile müşterilerine avantajlar sunmaktadır. Ulusoy Elektrik tüm fabrika çıkış testleri, montajları tamamlanmış olarak müşteriye sevk edilen A.G./O.G. Kompakt Trafo Merkezi üretimi ile Pazar lideri konumunu güçlendiriyor.

Üçüncü çeyrek yatırımlarını hızlandıran dağıtım şirketleri orta gerilim bağlantı ekipmanı ihtiyaçlarında Ulusoy Elektrik ürünleri tercih etmektedirler. Geçtiğimiz yıllarda yatırımlarının yarısından fazlasında Ulusoy’u tercih eden dağıtım şirketleri 2017 yılında sözleşmelerini yenilerken, portföye yeni dağıtım şirketleri de ekleniyor.

adminadmin