Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-10-2019 10:51   Güncelleme : 21-10-2019 10:51

Piazza’dan Samsunlu Sanatseverlere Bağımsız sinema imkanı!

CGV Mars Cinema Group’un bağımsız sinemaya ve sanat filmlerine destek vermek, festivallerde yer alarak ödüller toplamış filmleri daha çok seyirciye ulaştırmak hedefiyle hayata geçirdiği CGV Arthouse, şimdi de Cinemaximum Piazza Samsun’da sinemaseverlerle buluşuyor.

Piazza’dan Samsunlu Sanatseverlere Bağımsız sinema imkanı!

CGV Mars CinemaGroup’un 2017 yılında bağımsız sinemaya ve sanat filmlerine destek vermek; hem ulusal hem de uluslararası festivallerde boy göstermiş, ödüller toplamış, kendinden söz ettirmiş filmleri daha çok seyirciyle buluşturmak hedefiyle hayata geçirdiği CGV Arthouse, artık Samsunlu sanatseverlere de hizmet veriyor. Samsunlu sinema tutkunlarından gelen yoğun talep doğrultusunda açılan CGV Arthouse; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir ve Diyarbakır’ın ardından Cinemaximum Piazza Samsun, 8. ilinde 14. CGV Arthouse olarak bağımsız sinema tutkunlarıyla buluşuyor. CGV Arthouse,
sinemadan, edebiyattan ve sanattan hoşlanan; hayattan ilham alan kişilere diğer sinema salonlarında göremeyecekleri filmleri, Türkiye’nin en iyi sinema salonlarında seyretme imkanını sunuyor.

CGV Mars Cinema Group Hakkında: 2016 yılında CJ Güney Kore’nin en büyük multiplex sinema zinciri bünyesine katılan CGV Mars CinemaGroup, Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. 4DX, Starium, ScreenX, IMAX gibi gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Cinemaximum salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 906 salonu ve 121.379 koltuk sayısı ile Türk filmseverlere hizmet sunmaktadır.

adminadmin