Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-03-2017 12:32   Güncelleme : 30-03-2017 12:32

Pınar Resim Atölyesi Samsun Piazza’ya Geliyor

Samsun Haber - Çocuklara sanat sevgisini aşılamak için yola çıkan Pınar’ın 6 ilde düzenleyeceği resim atölyesi etkinliğinin 5’incisi Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde olacak. Karadenizli minikler 31 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Piazza’da hayallerini resme dökecek.

Pınar Resim Atölyesi Samsun Piazza’ya Geliyor

Alışverişin yanı sıra sosyal hayatın da merkezi olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, minik ziyaretçilerini, il il gezerek çocuklara resim yapmayı sevdiren Pınar’ın resim atölyesinde buluşturacak. 30 yılı aşkındır düzenlediği Çocuk Resim Yarışması ve Çocuk Tiyatrosu ile sanata verdiği değeri gösteren Pınar, 6 ilde gerçekleştireceği Resim Atölyesi’nin 5’incisini 31 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Samsun Piazza’da açacak.

Piazza AVM’de 3 gün boyunca sürecek olan Pınar Resim Atölyesi’nde minik ziyaretçiler, ellerinde fırçaları ile doyasıya eğlenecek.

5 binin üzerinde çocuğu resim atölyelerinde ağırlamayı hedefleyen Pınar, Rönesans Gayrimenkul bünyesinde yer alan Optimum, Piazza ve Kozzy Alışveriş Merkezleri’nde çocuklarla buluşmaya devam edecek.

Pınar Resim Atölyesi’nin düzenleneceği diğer AVM’ler ve tarihler:

İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezi: 7 - 9 Nisan 2017

İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi: 14 - 16 Nisan 2017

adminadmin