Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 30-06-2020 13:58   Güncelleme : 03-07-2020 12:58

Pislikler Hep Klozetlerin İçinde Mi Olur!

Pislikler Hep Klozetlerin İçinde Mi Olur!

Gün geçmiyor ki bir pislik daha çıkmasın karşımıza!

Esra ve Berat Albayrak çiftinin bir bebeği daha dünyaya gelmiş. Bunu duyunca İnsansanız babanın annenin siyasi kimliğini düşünmeden ne dersiniz; Gözleri aydın, hayırlı uğurlu olsun, Allah (cc.) Vatana Millete hayırlı evlat kul eylesin... vs. Değil mi?

Ama İnsan değilseniz, siyasete eşleri çocukları özne yapar burada yazmaya ar edeceğim her türlü iftirayı atar, hakareti edersiniz.

 

Siyasette sevdikleriniz de sevmedikleriniz olabilir. Bu çok normaldir. Herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda değildir. Ancak siyasetle ahlaksızlık arasında ki farkı hepinizin bilmesi gerekir. Bilmezseniz bunun hesabını bu dünya da hukuk karşısında diğer dünyada Allah (cc.) karşısında verirsiniz.

 

Hamza Salih bebek Hoşgeldin! Süt kokulu güzel bebek gelir gelmez gördüğün bu çirkin şeyler seni korkutup nereye geldiğim ben deyip ürkütmesin. Maalesef pislikler hep klozetlerde olmuyor dışarı taşıyor. Yine de dünyanın tamamını kaplamıyor çok şükür bu pislikler. Allah’ın (cc.) izniyle de sen büyüyene kadar (büyüyünce seninle inşAllah) biz teyzelerin, amcaların, ablaların, ağbeylerin vs. bu insanlıktan nasibini almamış zavallıların her daim karşılarında duracağız korkma sen.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN