Güncel
Giriş Tarihi : 28-03-2019 10:30   Güncelleme : 28-03-2019 10:30

PKK elebaşı Murat Karayılan; Ak Parti kazanırsa biteriz!

PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan, CHP-HDP-İP ittifakına destek istedi.

PKK elebaşı Murat Karayılan; Ak Parti kazanırsa biteriz!

Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan, Millet İttifakı için oy istedi. Karayılan, "AK Parti ve MHP'ye oy vermek suçtur. Seçimde kimse yolunu şaşırmasın ve suçlu pozisyona düşmesin. Eğer onlar kazanırsa biteriz" dedi.

AK PARTİ'YE OY SUÇTUR

31 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti'nin karşısındaki adayların desteklenmesini isteyen terörist başı Karayılan, "31 Mart seçimleri sadece belediye başkanlığı meselesi değildir. Bu seçim bizim için varlık ve yokluk meselesidir. AK Parti ve MHP'ye oy vermek suçtur. Seçimde kimse yolunu şaşırmasın ve suçlu pozisyona düşmesin" ifadelerini kullandı.

İslam dersi de verdi

Daha önceki seçimlerde AK Parti'ye oy vermiş olan Kürt kökenli vatandaşlara da seslenen terörist Karayılan, AK Parti'ye verilecek desteğin İslam Hukuku'na göre "günah olduğunu" söyleyecek kadar ileri gitti.

"Olmadı, oy kullanmayın"

PKK'lı Murat Karayılan, "Şimdiye kadar hangi sebeple olursa olsun AK Parti'ye oy veren Kürtler, bu seçimde AK Parti'ye oy vermemelidir. Eğer başka bir partiye oy vermeye gönülleri el vermiyorsa, o zaman sandıklara gitmemelidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AKİT

adminadmin