Analiz
Giriş Tarihi : 26-01-2017 12:23   Güncelleme : 26-01-2017 12:23

PKK niye yüksek sesli bir hayır kampanyası yapmıyor!

Bakın bu bir ziyandır, bu acıklı bir yok oluştur; bakın bu rezilliğin resmidir

PKK niye yüksek sesli bir hayır kampanyası yapmıyor!

Kendilerinin ne kadar kötü ve kirli olduklarını bizden daha iyi biliyorlar. Utanmıyorlar, çekinmiyorlar ama sürdükleri hayatın bütün rezilliğinin farkındalar.
PKK niye sessiz? PKK niye yüksek sesli bir “HAYIR” kampanyası yapmıyor? 

“Seni başkan yaptırmayacağız” fitilinin ateşleyicisi olan PKK cenahı, kendi stratejilerini ve yol haritalarını niye bedavaya CHP’ye verdiler?

Cevabı basit, kendi kendilerinin ne kadar kirli ve rezil olduklarını aslından bizden daha biliyorlar da o yüzden. CHP’nin içinde akıllı olanlar “Aman ha birlikte iyi salladık fotoğrafını bir daha vermeyin” diye telaş yapıyorlar. PKK’ya resmen “Uzak durun” diye yalvarıyorlar. CHP’nin içinde PKK ile göbekten bağlı olanlar ise “Mücadeleyi yükseltelim” diye PKK’ya yanaşıyorlar. 

“HAYIR” kampanyasının en zayıf tarafı aslında öte yandan en iğrenç tarafı PKK’nın, FETÖ’nün, hep birlikte hareket etmeleri. Cephenin tarafları giderek iğrençleşiyor ve kampanyaları her geçen gün sarpa sarıyor; çünkü İran gazeteleri de “Hayır” kampanyasına katıldı. İranlı gazetelerini okuyunca haber metnini bir CHP’li mi yazdı yoksa bir FETÖ’cü mü yazdı çok belli olmuyor. Tam tersi FETÖ ve CHP “Hayır” derken kurdukları cümleleri buradan ezber etmiş olabilirler. PKK, FETÖ, CHP ve İran’dan oluşan komitaya DAEŞ de katılınca sadece İngiltere’nin oturacağı koltuk boş kalmış oluyor. İngiltere şimdilik hâlâ ses vermedi ama DAEŞ’in siteleri “Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin İslam’a aykırı olduğunu, Erdoğan’ın istişaresiz bir sistem kurma hevesiyle Firavun olmak istediğini” yazdılar. Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin İslam dinine aykırı olduğunu söylerken “Bu inanç açısından doğru değil. İslamiyet’te istişare vardır. Burada öyle bir şey yok. Her şeye tek başına karar verecek” derken kurduğu bu cümleyi nereden ezberledi acaba diye bir soru geliyor insanın aklına. İki ihtimalimiz var; ya Kemal Kılıçdaroğlu DAEŞ’ten ezberledi ya da Hem CHP’ye hem DAEŞ’e aynı kişi ezberletti.

Netice-i kelam: PKK’nın kirinden etkilenmemek için yaptığınız sessizlik stratejisini, İran, FETÖ, PKK ve DAEŞ içinde uygulamalısınız çünkü Türkiye “Evet” diyecek ve büyük yürüyüşüne başlayacak haberiniz olsun...

Erem Şentürk / Diriliş Postası

adminadmin