Ekonomi
Giriş Tarihi : 25-05-2017 14:08   Güncelleme : 25-05-2017 14:08

Ptt 2500 Personel Daha Alınacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT 'ye bu yıl 2 bin 500 kişiyi işe alacaklarını daha önceden açıkladığını bildirerek, bu kapsamda Yeni iki bin 500 personel alımı daha yaparak bu sayıyı 5 bin yeni personele ulaştıracaklarını aktardı.

Ptt 2500 Personel Daha Alınacak

PTT Tarafından 2 bin 500 personel alımı için süreçler devam ederken bir diğer taraftan yeni alımlar için Bakanlık kolları sıvadı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada; PTT içerisinde hizmet yelpazesini büyüteceklerini bildirdi. Bu büyüme ile beraber 2 bin 500 personel alımı yapacaklarını belirtmiş ve bununla ilgili süreçler bir taraftan sürmektedir.

Bakan Arslan; Hedefler doğrultusunda 2017 yılının ikinci altı ayında 2 bin 500 yeni personel alımı daha yapacaklarını aktardı. Büyüyen gelişen PTT bu kapsamda daha kaliteli hizmet için 2017 yılında 5 bin kişi istihdam etmiş olacak.

Arslan, PTT ile Türk Telekom arasında mobil iletişim alanındaki 2013'te başlayan Pttcell iş birliğinin 5 yıl süreyle uzatıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada, iş birliği ile güzide iki kuruluşun güçlerinin birleştiğini söyledi.

"Pttcell'in çok daha dinamik çok daha kaliteli hizmet vermesi adına 5 yıllık yeni bir süreçle taçlandırılması konusunda bugün lansmanı yapıyoruz. bugüne kadar 500 bin kişiye hizmet veren Pttcell için hedef bu sene bunu en az ikiye katlamak. Bu sene sonu itibarıyla 1 milyona çıkmayı hedeflliyoruz. Gerek Türk Telekom'un güçlü altyapı ağı, gerek PTT'nin 2 bin noktada bulunan yaygın ofisleriyle bu sonucu doğrucağı konusunda hiç şüphem yok. Kaliteli ve uygun fiyata mobil iletişim hizmetini vatandaşımız almış olacak."

"PTT'de hizmet yelpazesini çok daha genişletip büyüteceğiz. Bunun için de 2 bin 500 çalışma arkadaşımızı aileye katacağımızı ifade etmiştik. Bunlarla ilgili süreçler devam ediyor. Yakında bunları aileye katmış oalcağız ama ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu senenin ikinci yarısında 2 bin 500 kişiyi daha aileye katacağız. böylece de büyüyen gelişen PTT'nin daha fazla hizmet vermesi adına bu sene 5 bin kişiyi aileye katmış olacağız. 2023 hedeflerine büyürken PTT iş yeri sayısını 15 bine çıkartacağımızı, buralarda daha sağlıklı, kaliteli hizmet verebilmek adına teknolojinin bütün imkanlarından faydalanacağız.

Ama biliyoruz ki ne kadar teknolojiyle çalışırsanız çalışın, teknolojik imkanlarla iş yerinizi donatırsanız donatın muhatap kesime, müşteriye, vatandaşa güleryüzünüzle, çalışanlarınızla dokunmanız lazım. İşte 2023'te bu 15 bin iş yerinde çalışma arkadaşlarımızın sayısını 100 bine çıkaracağız."

Kariyer iş ilanları

adminadmin