Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-01-2019 14:41   Güncelleme : 11-01-2019 14:41

PTT Der Kurdukları kütüphanelere şehit isimleri veriyorlar!

PTT Der Kurdukları kütüphanelere şehit isimleri veriyorlar!

Genel Merkezi Samsun’da bulunan PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Başkan ve üyeleri Akasyamhaberi ziyaret etti.

PTT Çalışanları Derneği Başkanı Onur Karagöl ve beraberindeki üyeler Süleyman Bedir ve Salih Kuru Akasyamhaber'i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ile bir süre sohbet etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle ziyaretlerini gerçekleştiren PTT-Der, Akasyam Haber gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan nezdinde bütün gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Akasyam Haber Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan’a PTT DER faaliyetleri hakkında bilgi veren PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Başkanı Onur Karagöl, derneğin 2015 yılında kurulduğunu belirterek, derneği 2 Bin 900 üyesi ile PTT çalışanlarının oluşturduğu bir dernek olduğunu sözlerine ekledi.

PTT-DER Türkiye’nin her yerinde faaliyet yürüttüğünü sözlerine eleyen Karagöl sözlerini “Yaptırdığımız kütüphanelere şehitlerimizin ismini veriyoruz. İhtiyaç sahibi herkese hiçbir ayrım gözetmeksizin yardım eli uzatıyoruz.  Okullara kütüphaneler yapıyor, okullarımızın tamiri ve tadilatını gönüllülerimiz tarafından gerçekleştiriyoruz. Bununla beraber Türkiye’nin her yerinden eş zamanlı olarak Çanakkale şehitliğine otobüsler kaldırıyoruz.

Bütün bunların yanı sıra, önemli tarihi merkezlere geziler, fidan dikimleri gibi faaliyetlerimiz de var” diye tamamladı.

Akasyamhaber Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan PTT DER Başkanı Onur Karagöl’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

adminadmin