Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 27-08-2012 10:41   Güncelleme : 27-08-2012 10:41

Puanla Başlamak Güzel

Açık söyleyeyim Sayın Emin Kar başkan ve yönetim beklentimizin çok üzerinde işler başardı

Puanla Başlamak Güzel
Açık söyleyeyim Sayın Emin Kar başkan ve yönetim beklentimizin çok üzerinde işler başardı. Bu kadarını beklemiyorduk kendilerine bir samsunlu olarak teşekkürü borç biliyoruz
Allah yar ve yardımcıları olsun.

Teknik direktör seçimi de doğru olmuş futbolcu seçimleri de Ahmet, Mehmet, Burak, Şenol da…

Takıma katılınca hem kadro kalitesi yükselecek hem kadro derinliği sağlanacak.
Maçla ilgili birkaç yorumda biz yapalım;

Yeni bir takım olmamıza rağmen bölüm bölüm çok iyi paslaşmalar yaptık hatta süper ligdeki geçen sezonun ilk yarısında ve Bank Asya’da şampiyon olduğumuz yıllardan daha iyiydik bunu biraz daha geliştirebilirsek daha iyi olacak.

Görünen o ki bu sezon her takım her yerde puana oynayacak Tavşanlı Linyit Spor dün bir ara 4 - 2 - 4 oynadı.

Biz korner atarken bizim sahada üç futbolcu tutarak defansımızın çıkmasını önledi.
Maç çok rahat kazanıla bilirdi fakat biraz yeni takım oluşumuz biraz deneyimsizlik birazda futbolcularda kendini gösterme isteği çok müsait fırsatlar yakalamamıza rağmen ikinci golü bulmamıza engel oldu.

Son dakikada hem de kalemize korner atılırken maçta doldur boşalta gelmişken takımımızın uzun boylularından ve Süper Lig tecrübesi olan Hakan Aslan’ın oyundan alınmasını yadırgadık.

Bize göre en önemli hata ise son dakikalarda oyuna dahil olan Uğur ve Canberk’in topsuz oyunda hiç olmamaları rakibi kovalamamaları ve hocalarının onları uyarmaması.
Bir sözümde Canberk kardeşimize, günümüz futbolunda top rakipteyken adam kovalamayan, alan kapatmayan futbolcunun takımlarda yeri yok  bak Messi ‘ye bak Ronaldo’ya onlar bu kadar şöhretken Pres yapıp alan kapatıyor sen ise maça yeni girmişsin kaptırdığın topa baban yaşında maçın başından beri sahada olan adam koşuyor senin umurunda değil.

Bunu ilk maçın heyecanına verelim ama bir büyüğün olarak da uyaralım. Piyasa çok yetenekli olup ta gereğini yapmayan disiplinli ve ciddi çalışmayan futbolcu mezarlığı gibidir. Onun için sana ve senin gibi takıma girme ümidi olan arkadaşlara tavsiyem Samsun Spor sizin için bir şans bunu iyi değerlendirin.

Taraftarımız da her zamanki gibi diri, aktifti ama hiç olmazsa bu maça bir 10,000 kişi gelmeliydi yinede gelenlere teşekkür ediyoruz.

Cuma günü kulüpten bir yetkiliyle görüştüm dedim ki kombine satışları nasıl çok zayıf dedi ona şöyle bir teklifte bulundum yönetimde biri ya da başkan olursa daha iyi olur geçen yıl kombine alan herkesi arayıp size bu yıl geçen yıldan daha çok ihtiyacımız var deyin etkili olabilir dedim.

Yetkili arkadaşta bana biz sürekli kombine alan şehirde öne çıkmış insanların yerlerin isatışa çıkarmayalım Onlar yine aynı yerlerinde oturmak isterler diye 100 ün üzerinde bilet ayırdık sadece 4 tanesi tekrar kombine aldı dedi. Tabi ki üzüldük kimsenin parasının ve keyfinin kahyası değiliz ama bu şehirde 1500 tl verip bilet alacak 2000 insan çok rahat var böyle bir şey gerçekleşe bilirse yönetimde rahatlar bunu bu şehrin insanlarından, kurum idarecilerinden bekliyoruz.

Taraftarımıza da bir tavsiyem var o ki biz takımın sahibiyiz o ki biz ev sahibiyiz o zaman Trabzonlu kardeşlerimize hakaret etmeyi bırakıp onları da maça davet edelim hem maddi hem manevi destek alalım.

Biz VİP’e çift numarada maçı izledik maçın büyük bölümünde birkaç taraftar ağıza alınmayacak küfürler etti hatta bir polis memuru kibar bir şekilde küfür etmemesi konusunda uyarınca polis memuruna da hakaretler etti biz üzüldük polisler bir şey yapamadı. Hani bir anlık refleks, tepki küfürü olsa ve sonra sussa öyle bir şeyde değil devamlı küfür, biz bu ve bunun gibilerinin kameralarla tespit edilip maçlara alınmamasını istiyoruz.
Bu takım ilk altıyı zorlar ama hedefleri kısa, orta ve uzun vadeli yapıp hesapsız işler yapılmasın diyoruz

Bu takımı bu duruma düşürüp gidenlere de hiç olmazsa dışardan destek olun bunlar sizin iş bilmezliğiniz yüzünden oldu diyoruz…
adminadmin