Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 12-08-2020 12:30   Güncelleme : 12-08-2020 12:30

Rahman ve Rahim Olan Rabbimizi Görmek, İster Misiniz! 1

Rahman ve Rahim Olan Rabbimizi Görmek, İster Misiniz! 1

     Kablolu TV'DE Sinema Aksiyon'da KOR adlı yeni bir bilim kurgu filmi seyrettim. Hem dehşet aldım hem de her zaman şükrettiğim gibi tekrar büyük bir heyecan ve lezzetle şükrettim. Mümin, Müslüman olduğuma çok ama çok sevindim.

     Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya Eyaletinin kuzeyinde San Francisco adeta tuz- buz oluyor, çelik köprüler eriyiveriyor! Apartmanlar bükülüyor, adeta sıvılaşıp yere doğru akıyor. Otomobiller, otobüsler, trenler ve raylar sıvılaşıyor çöküyor. İnsanlar dehşetle kaçışırken yollarda ölüyor. Saklanmak için girdikleri bodrumlar sığınaklar da çöküp her yer büzüşüp çöküyor.

    Nobel armağanlı bütün İlim adamları toplanıyor, olayı çözmeye çalışıyor, çareler düşünüyor! Bir kısmı da Devlet Reisine, Pentagon görevlilerine neler olduğunu ve yapılması gerekenleri heyecan ve aceleyle anlatmaya çalışıyorlar. En tehlikeli Bilgisayar Kurtları hackerler (Heykırlar) bu toplantılara çağrılıyor. Dünyamızın kilometrelerce içinde, merkezindeki Magmanın iç-dış Çekirdeklerindeki değişimden dem vuruyorlar.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN