Güncel
Giriş Tarihi : 27-04-2020 14:50   Güncelleme : 27-04-2020 14:50

Rahmet Ve Bereket Ayı Ramazan Şehrimize Ve Gönüllerimize Hoş Geldi!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm vatandaşların Ramazân-ı Şerîf'ini kutladı.

Rahmet Ve Bereket Ayı Ramazan Şehrimize Ve Gönüllerimize Hoş Geldi!

Başkan Sandıkçı, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayının ülkemiz için milletimiz için Canik ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

Rahmetin, bereketin, sabrın ve sıhhatin ayı Ramazan ayında yoksulun yanında olmaya, yetimi, öksüzü gözetmeye, paylaşmaya insanlarımızın derdine çare olmaya hep birlikte gayret gösterelim.

 

Bu mübarek ayın, tüm Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de sağlığımızı tehdit eden ölümlere neden olan salgın hastalıktan kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum"

 

RAMAZAN YARDIMLAŞMAK ve PAYLAŞMAKTIR

Paylaşmanın, yardımlaşmanın bu mübarek aylarda başka bir anlam kazandığını ifade eden başkan Sandıkçı, "Hiç bir insanımız zorda kalmasın ve mağdur olmasın diye Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya, onlarla birlikte gülmeye devam edeceğiz.

 

GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA

"Salgından dolayı iftar sofralarında ve teravih namazlarında buluşamayacağımız için hüzünlüyüz" diyen Başkan Sandıkçı, "İnşallah devletimizin uyarı ve tavsiyelerine uyarak ve belirtilen zamanlarda ve belirtilen yaş grupları arasında evlerimizde kalarak, sosyal mesafeye uyarak, en yakın zamanda birlik beraberlik içerisinde bu zor günleri atlatacağız.

 

Gelecek Ramazan aylarında yine birlikte iftar sofralarında, teravih namazlarında buluşarak birbirimize sarılacağız. Ülkemizin geleceği, hepimizin sağlığı için biraz daha sabır göstererek güzel günlere, nice Ramazanlara ve nice bayramlara hep birlikte ulaşacağız.

 

SALGINA KARŞI ÖNLEMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Öncesinde olduğu gibi Ramazan ayında da salgın hastalığın yayılmasını önlemek için sokaklarımızda, caddelerimizde, kurumlarımızda dezenfeksiyon çalışmalarımız devam ediyor. Marketlerde, pazarlarda, fırınlarda denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bu illet hastalıktan kurtulana kadar da aynı titizlikle çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

 

Başkan Sandıkçı, "Güzel günlerin çok yakında olduğu inancıyla tüm insanlarımızın Ramazan aylarını tebrik ediyor, günahlarımızdan arınmış bir şekilde bayrama ulaşmak ümidiyle sizleri hürmet ve muhabbetle selamlıyor hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum"

Recep YAZGANRecep YAZGAN