Gündem
Giriş Tarihi : 10-10-2019 14:54   Güncelleme : 10-10-2019 14:54

Raid Salah: Tasmasını İsrail’in ve ABD’nin tuttuğu Arap Birliğini Tanımıyoruz!

​Amerika'nın ve İsrail'in kuklası Arap Birliği’nin Barış Pınarı Harekatı’nı kınayan açıklamasından sonra “Filistin harekata karşı” yalanı sosyal medyada ve bazı gazetelerde yer alırken, Filistin İslami Hareketi Başkanı Salah’ın harekata olan desteği yapılan kara propagandayı boşa çıkardı.

Raid Salah: Tasmasını İsrail’in ve ABD’nin tuttuğu Arap Birliğini Tanımıyoruz!

Türkiye’nin Fırat’ın doğusunda Barış Pınarı Harekatı’nı başlatmasının ardından Suriye’de barışın ve güvenliğin sağlanmasını istemeyen ideolojiler art arda açıklama yapmaya başladı. ABD Başkanı Trump’ın çelişkili birçok açıklamasını İran, Japonya, Kanada, Ermenistan, Ürdün, Belarus, Estonya ve İtalya operasyonu sözde kınama açıklamalarıyla takip etti.

Son olarak Mısır’daki yönetimi darbeyle ele geçiren Sisi yönetimi Avrupa ve Amerika’nın Orta Doğu’daki maşası olan Apar Birliği’ni “Barış Pınarı Harekatı”nın başlamasının ardından acil olarak toplama çağrısında bulundu.

Arap Birliği Genel Sekreteri Hüsam Zeki’nin yayınladığı, Suriye’deki güvenliğin ve barışın tesis edilmesinde gösterilen çabanın karşısında olduklarını belirten yazılı açıklamada Barış Pınarı Harekatı eleştirildi.

FİLİSTİN’İ ALGI OPERASYONLARINA KULLANANLARA SALAH’TAN CEVAP

Arap Birliği’nin yayınladığı yazılı açıklamanın ardından Filistin üzerinden kara propaganda çalışmaları yürüten yayın organları “Filistin, Barış Pınarı Harekatı’na karşı” algısı üretme çabasına girdi.

Filistin davasına ve şuuruna sahip olmayan bu ideolojilere karşı Filistin İslami Hareketi Başkanı Raid Salah, abluka altındaki Filistinliler adına Barış Pınarı Harekatı’nı Twitter hesabından yaptığı açıklamaya destek verdiğini açıkladı.

Filistin İslami Hareketi Başkanı Raid Salah,  “Türkiye’yi kınayan Arap Birliği ile ilgili Amerika’nın ve İsrail’in kuklası Arap Birliğini tanımıyoruz” dedi.

Diriliş Postası

adminadmin