Genel
Giriş Tarihi : 02-05-2019 08:49   Güncelleme : 02-05-2019 08:55

Ramazan birlikte güzel!

Ramazan birlikte güzel!

İHH iyilik kervanı bu Ramazan da dünyanın farklı yerlerindeki ihtiyaç sahipleri için yola çıkıyor. 120 ülke ve bölgede 3 milyon ihtiyaç sahibine Ramazan'ın güzelliklerini yaşatmak ve birlikte olmanın huzurunu tatmak elinizde. Birlikteliğin verdiği bereketi ve gücü hissetmek için siz de zekâtlarınızı, fitrelerinizi ve kumanyalarınızı bu iyilik kervanına katabilirsiniz.

ZEKAT

Zekâtlarınızı bu yıl da İHH vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Vakfımıza emanet ettiğiniz zekatlar, ekiplerimiz tarafından Ramazan'da muhacir kamplarında yaşam mücadelesi verenlerle, savaşların her şeylerini yok ettiği savaş mağdurlarıyla, ocakları yoksulluk nedeniyle tütmeyen kardeşlerimizle paylaşılacak. Zekatlarınız tüm mazlum kardeşlerimize büyük bir aile olduğumuzu göstermek için en güzel fırsat.  

ZEKAT BAĞIŞLA

KUMANYA

Ramazan ayı, ailelerin, dostların, birbirine sırtını dayamışların sıcak bir iftar sofrasında buluşmasıyla anlam kazanır. Dünyanın dört bir yanına ulaşacak kumanya paketleri ile bir ailenin Ramazan boyunca gıda ihtiyacını karşılayabilir ve aileleri bir sofrada buluşturabilirsiniz.

Kumanyanın içeriği bölgenin durumuna göre temel gıda malzemelerinden oluşuyor. Siz de kumanyalarınızı bu iyilik kervanına katabilirsiniz.

KUMANYA BAĞIŞLA

FİTRE

Fitre, miktarı düşünüldüğünde küçük bir bağış gibi gözükebilir. Her bir fitre bağışınız, savaşlar, depremler, afetler nedeniyle yardıma ihtiyaç duyan insanların imdadına yetişen iyilik nehrinin bir damlası olabilir. Bu nehirde yer almanın bedeli ise yalnızca 23 TL.

FİTRE BAĞIŞLA

adminadmin