Genel
Giriş Tarihi : 31-12-2018 11:54   Güncelleme : 31-12-2018 11:54

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Elemanı Alacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı yayınladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Elemanı Alacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünden yayınlanan öğretim elemanı alım ilanı şöyle;

DUYURU

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyelisine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvuruda İstenen Belgeler

Başvuru Formu, Ek-2 Formu, Öz Geçmiş, Mezuniyet Belgelerinin Onaylı Örneği, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, Yabancı Dil Belgesi, İki Adet Güvenlik Soruşturması Formu, İki Adet Fotoğraf ve Dört Adet Bilimsel Çalışmaları ve Yayınlan Kapsayan CD (CD Yönerge ekinde (Ek-1) belirtilen sıraya göre hazırlanmalıdır.)

Genel Şartlar

- Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartlan ve ilanda belirtilen diğer koşullan sağlamaları gerekmektedir.

- Yurtdışından alman mezuniyet belgelerinin Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

- Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içinde şahsen, profesör ve doçent kadroları için Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadroları için kadronun bulunduğu birime yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

İlanın ayrıntılı bilgileri ve başvuru formları için;

http://personel.idari.erdogan.edu.tr

adminadmin