Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-07-2018 08:06   Güncelleme : 17-07-2018 08:37

​Reis mütevazı olun dedikçe bunların ayakları yere basmıyor!

​AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş bugün bir dizi faaliyet icra etmek üzere Samsun’da geliyor.

​Reis mütevazı olun dedikçe bunların ayakları yere basmıyor!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Büyükgümüş, Samsun Golf Kulübünde Gençlik STK Temsilcileri ile Kahvaltı yaptıktan sonra Sheraton Otel’de Karadeniz İl Başkanları Bölge Toplantısı yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mütevazı olun, milletle aranıza duvarlar örmeyin dedikçe, şehrin en lüks mekanlarında toplantılar, kahvaltılar yapan gençlik kolları başkanının tasavvur ettiği gençliğin nasıl bir gençlik olduğu merak ediliyor.

BİR ESNAF ÇAY OCAĞINDA PEYNİR EKMEK

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Büyükgümüş’ün bu sıcak havada Samsun’da Saathane esnafının çay içtiği asma altı gölgeliklerindeki bir çay ocağında gençlik ile peynir ekmek yiyerek halk ile iç içe olacağı günleri daha çok bekleyeceğiz demek ki..

Bu arada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı’nın nasıl bir gençlik tasavvur ettiğini toplantılarının birinde açıklayıverse de biz de öğrenmiş olsak….

Özünden kopan gençliği özüne döndürmekle mükellef olan AK Parti gençlik kolları başkanının lüks otel salonlarında maliyetleri bir kenara koyduk, halktan kopuk, sosyetelere özenerek yerel seçimlerde yüzde kaçlık bir oy hesabı yaptığı da ayrı bir merak konusu…

adminadmin