Genel
Giriş Tarihi : 06-12-2016 15:49   Güncelleme : 06-12-2016 15:49

Rengarenk Kalemler, Defterler ve Organizerlar Petunyashop'da Sizi Bekliyor

Kırtasiye ürünleri, çocukluk döneminde hayatımıza giren ve aslında bir ömür boyu yanımızda olmaya devam eden malzemelerdir.

Rengarenk Kalemler, Defterler ve Organizerlar Petunyashop'da Sizi Bekliyor

Özellikle okul dönemi çocuklarının kırtasiye malzemelerine olan düşkünlüğünü herkes bilir. Hele ki sunulan ürünler renkli, cazip ve ilgi çekici tasarımlarla hazırlandıysa. Kimi zaman çocuklarımıza bu ürünlerden alırken cazibesine dayanamayıp kendimize de aldığımız olur.

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve internet kullanıcılarının sayısının artması ile artık kırtasiye ürünlerini de mağazaları gezemeden internet vasıtasıyla satış yapan sanal mağazalardan alabiliyoruz. Çeşitleri kolaylıkla inceleyebiliyor, beğendiğimiz ürünlere internet üzerinden ödeme yaparak sahip olabiliyoruz. Petunyashop.com internet yoluyla alışveriş yapmayı sevenlerin kırtasiye ihtiyaçlarında başvurulabilecekleri en güvenli adreslerden biri.

Petunyashop’da satışa sunulan ve kırtasiye malzemeleri arasında kalemler, silgiler, defter çeşitleri, kalemtraşlar, uçlar, kalem kutuları, cetveller, etiket ve stickerlar, bantlar, defter ve kitapları kaplamak için kaplar yer alıyor. Hem rengarenk hem de desenli ürünler çocuklarınız kadar sizlerin de hoşunuza gidecek, hatta sadece kendinize ve çocuklarınıza almakla kalmayıp, bu ürünlerden seçtiklerinizi sevdiklerinize hediye etmek için de tercih edebileceksiniz.

Sitede kırtasiye ürünlerinin yanı sıra şemsiyeler, mousepadler, organizerler, cüzdanlar, ajandalar,  renkli ve şirin desenli gözlük ve lens kapları da satışa sunulmakta. Yılbaşı, doğum günü ya da özel günlerde hediye ararken imdadınıza yetişecek birbirinden şirin ürünleri siteye girerek inceleyebilir, fikir sahibi olabilirsiniz.

Petunyashop sanal mağazasında aradığınız ürüne ulaşmanız oldukça kolay çünkü ürün çeşitlerinin her birine ayrı kategoriler altında yer veriliyor. İstediğiniz ürünün bulunduğu alana tıkladığınızda gelen görsellerde hem ürünleri inceleyebilir hem de fiyatlarını aynı anda görebilirsiniz.

Desenli ve renkli defter çeşitleri seviyor ve kullanıyorsanız, defter kategorisinde bulunan bloknotlar, tasarım defterler, dikişli, defterler, kumaş kapaklı defterler, metal kapaklı defterler, telli ya da sarmalı defterler  birbirinden sevimli. İhtiyacınıza göre hoşunuza giden defterlerden temin edebilirsiniz. Takvim, organizer ve ajanda kategorisi ise farklı ve şirin organizer arayanlar için ideal. Günlük, haftalık organizerlar olduğu gibi alışveriş listesi tarzı farklı organizerlar da bulunuyor. Hatta hoşunuza giden defterlerden ya da organizerlardan  arkadaşlarınıza, aile bireylerinize hediye etmek için de alabilirsiniz.

Kalem kategorisine girdiğinizde adeta kendinizi kaybedebilirsiniz. Hele ki çocuklarınız gördükleri kalemlere daha da çok bayılacaklar. Kalem kategorisinde yer alan çikolatalı lolipop kalemlere, şapkalı kalemlere, makaron kalemlere, çilek kalemlere ve diğer tüm kalem çeşitleri arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

 

Sitedeki kategorilerde yer alan tüm diğer ürünlerin hepsi her biri birbirinden güzel. Kalem kutuları, meyve desenli bantlar, çiçek desenli kaplar, bozuk para çantaları ve daha birçok ürün sizleri bekliyor.

 

İster kendinize alıyor olun, ister çocuklarınıza ya da diğer sevdiklerinize mutlaka petunyashop.com’u ziyaret edin. Güvenli bir ödeme altyapısına sahip olması sayesinde sitede yaptığınız alışverişler için ödeme yaparken gönül rahatlığı ile kredi kartınızı kullanabilirsiniz.

 

adminadmin