Güncel
Giriş Tarihi : 28-03-2015 15:00   Güncelleme : 28-03-2015 15:00

Rize'da yurt öğrencileri "Son Mektup" filmini ücretsiz izledi

RİZE (AA) - Rize'de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) ait yurtlarda kalan öğrenciler, "Son Mektup" filmini ücretsiz izledi

Rize'da yurt öğrencileri

RİZE (AA) - Rize'de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) ait yurtlarda kalan öğrenciler, "Son Mektup" filmini ücretsiz izledi.

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, "YURTKUR Sinema Günleri" adı altında Rize'de yurtlarda kalan 100 öğrenciye "Son Mektup" filmi ücretsiz izletildi. 

Kredi ve Yurtlar Kurumu Rize Yurt Müdürü Kenan Sali, gazetecilere, "Kurumun faaliyetlerine bir etkinlik daha ekledik. Yurtlarda kalan öğrencilere, milli ruhu, tarih şuurunu, devlet ve millet sevgisini aşılamak, inançlı gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Üniversite öğrencisi Kübra Avşar ise filmi çok başarılı bulduğunu ifade ederek, "Bu tür etkinliklerin devamını bekliyoruz. Hepimiz memnun kaldık. Bazı sahneleri çok etkileyiciydi. İzlerken bile o anı yaşadık" diye konuştu.

Mevlüt Sönmez de "Son Mektup" filminin başarılı bir yapım olduğunu belirterek, "Savaş ve cephelerde olan harp sahneleri çok duygusaldı. İnsanın duygularını canlandırıyordu. Bütün öğrenci arkadaşlarımızın izlemesi gereken bir film" dedi.

adminadmin