Genel
Giriş Tarihi : 15-10-2019 08:59   Güncelleme : 15-10-2019 08:59

Road Blocker Sistemler ile Araç Denetimini Maksimum Güvenliğe Çıkarın

Road Blocker Sistemler ile Araç Denetimini Maksimum Güvenliğe Çıkarın

Güvenliğe fazlasıyla önem veren alanların ve özellikle emniyet birimlerinin sıklıkla kullandığı güvenlik geçiş sistemlerinden biri olan road blocker, araç saldırılarına engel olacak güçte tasarlanan ürünlerdir. Askeri birimlerde, belediye binalarında, banka ve fabrikalarda da tercih edilen road blocker sistemler açık hava organizasyonlarında da tercih edilebilir.

İniş ve kalkış süresinin istendiği gibi ayarlanabileceği bu ürünler bu işlem esnasında uyarı sinyali verecek ve çarpmalara karşı dayanıklı yapısıyla, istenmeyen araçların geçişine hiçbir koşulda izin vermeyecektir. Uzaktan kumandayla çalıştırılabileceği gibi otomatik kalkış moduna da sahip olan road blocker sistemler, farklı ebatlarda üretilebilir ve yolun uzunluğuna göre tasarlanabilir.

İmalatında dayanıklı malzemelerin kullanıldığı road blockerlar, yol kontrolü için ideal ürünlerdir. Yüksek hızda çarpan ağır yüklü araçların darbelerine karşı dayanıklı olarak üretilen geçiş sistemleri, özel çelik profillerden üretilir. Bu sayede firmaların güvenle tercih edebileceği ve riskli bölgelerde kullanabileceği road blockerlar, istenilen hızda açılıp kapanabilir. Ayrıca uzaktan kumanda dışında sensör, kart ve diğer access kontrol sistemleriyle uyumlu çalışacaktır.

Yoğun yerlerde dahi sessiz çalışma prensibine sahip olan road blockerlar, güvenli araç geçişini sağlayarak yüksek güvenlik gerektiren bölgelerde savunmayı maksimum düzeyde tutar. Ayrıca mantar bariyer gibi diğer geçiş sistemleriyle de entegre edilebilir bir yapıya sahiptir. Yaz ve kış ortamlarında ortama uyum sağlayacak aksama sahip olan geçiş sistemleri, deforme olmaz ürünlerdir. Ağır tonajlı araçların geçişine de dayanıklı olan road blocker sistemleri, durmadan yoğun çalışma temposuna uygun ürünlerdir.

Diğer güvenlik sistemleriyle olan uyumlu çalışma prensibi sayesinde araçların güvenli geçişine imkan veren road blockerlar, suikasta uğrama ihtimali olan bölgeler için de kullanılabilir. Bu nedenle askeri alanların vazgeçilmez güvenlik ürünlerinden biri olan road blockerlar özel binalar ve firmalar için de kullanılabilir. İstenmeyen araçların geçişini önlemek için son derece yüksek bir dayanıklılığa sahip olan road blocker sistemler elektrik kesintilerinde de çalışmayı durdurmaz. Böylece manuel olarak kontrol edilebilir.

Parmak izi tanıma sistemi, yüz tanıma sistemi ve kartlı geçiş okuyucusu gibi güvenlik kontrol sistemleriyle entegre edilen road blockerlar teknolojiyi güvenlik ürünleriyle birleştiren ve hayata pratiklik kazandıran tasarımlardır.  

 

adminadmin